Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.128
- 4.853
- 1.168
Arteta çok itici
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Drogbanin atip bitirdigi final degil mi chelseanin benim aklimda o var
Raya mac icinde sakatlandi ayrica. Kasi cekiyor galiba. N'olcak gorecez.Ters koseye atladi ama cok iyi atliyor oralara da
Sovalye de bence daha iyi penalti kalecisi gerci ne zamandir oynamiyor ayri
2008 manu-chelseaDaha önce bir tane daha vardı. Hatta biri bir penaltıyı atsa kupayı alıyordu, ayağı kaydı atamadı, penaltılar uzadı, diğer takım kazandı... Kazanan mı Chelsea idi, kaybeden mi onu hatırlayamadım...
Muazzam iş yaptılar 15 topçu + gençlerle geçen sezon kulüpler dünya kupasından bu zamana kadar aralıksız top oynuyolar ve yine şl finali oynuyolarPSG de aslari oyundan alinca Tavsanli Linyitspora donusuyor
Real-Atletico olabilir 2016 yılında galiba
Karsisinda yaslanan Aykut'un tskimi olmasi islerine geldi biraz bu macMuazzam iş yaptılar 15 topçu + gençlerle geçen sezon kulüpler dünya kupasından bu zamana kadar aralıksız top oynuyolar ve yine şl finali oynuyolar
Manu-Çelsi 2008 finali Haydar abiDaha önce bir tane daha vardı. Hatta biri bir penaltıyı atsa kupayı alıyordu, ayağı kaydı atamadı, penaltılar uzadı, diğer takım kazandı... Kazanan mı Chelsea idi, kaybeden mi onu hatırlayamadım...