⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Şunu bir düşünün. Bir takımın taraftarı kendisini ligde 3 defa şampiyon yapmış hocayı neden eleştirir ve istemez..
Aynı taraftar zorla orta saha aldırır sezonu kurtarır.
Aynı taraftar sol stoper der hoca gerek yok der..
Aynı taraftar Sane Yunus aynı anda oynatma der hoca oynatır.
Aynı taraftar bukadar riskli oynama der hoca oynatır.
Aynı taraftar takımın antremanları iyi değl sanki der hoca hayır iyi der.

Sonuç.
Prag eler
Az eler
Rigas puan alır
Kopenhag eler
Kiev puan alır
Frankfurt 5 atar
Vs vs vs....

Teşekkürler Okan Buruk

Bizim gol gelene kadar çok belliydi sahada kalite farkı lehimize, keza 2-1 olduğunda bile konsantre kaybolmasın çeviririz dedim. Ama hoca öyle bir top oynatıyor ki takıma bu fark asla lehimize dönmüyor skor olarak.

Kaçıncı Avrupa senesi artik 2 mi, 3 mü, 4 mü, okanball ile yazık ediyoruz senelerimize. Bu kadar net. Eyvallah seviyoruz ok, sampiyonsun ligde vs. ama bu kadar maliyete kaç senedir Avrupa'da yaşanılan rezillikler yetti birader artık.

Kadromuz geniş diyor, oyuna gire gire kutucu girebiliyor, yönetimi korumasından da, oynattığı bu toptan da açıkçası artık ben çok sıkıldım.

Yok mu haftasonunda Eyüpspor,Kasımpaşa maçı filan fark atıp kendimize gelelim...

2.yarı basında kadroda taktıksel degısıklık yapsak bu macta böyle hezimet olmazdı

Bu olacak iş değil. Tandem bozulduğu için mi oldu desem yani o saçma sapan pasların ceza sahasında top kaybının ne alakası var? Gerçekten olacak iş değil.

Geri
Üst Alt