⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Keyiften içerim diyordum maçta ama kederden içiyorum.

Sokayım böyle akşama.

Simdi bir konya galibiyeti ile aslan okan hocam canım okan hocamlar forumda uçuşur

bize neden senelerdir bizim gibi oynayan bir rakip denk gelmiyor avrupada..

Topu şu bölgeye sokmayacaksınız dönmeyeceksiniz diyebilecek bir adam yok kenarda hikaye anlatmaya devam edin.
Taraftar sosyal medyayı yakınca paşamız gece alemlerinden kalkıp çalışmaya başlar.

Ulan Allah kahretsin be. Ülkenin yarısına şu maçın son dakikalarını 6. gol için heyecanla izlettiniz. Rezil herifler. Konya'ya üç atıp üçlü şov yaparsınız

Frankfurt ekstra efor göstermeden 5 tane basit gol buldu.

Açıkçası 37. dakikaya kadar yüzümde sevinç göstergesi bir gülümsemeyle maçı izliyordum… “Aaa bak ne güzel oynuyoruz, oyun kontrolümüzde 2-3’ü bile bulabilirdik” demiştim, ta ki Yunus’un maça damga vuran hatası gelinceye kadar. Ondan sonra takım resmen dağıldı. Düşünün ki savunmanın sigortası dediğimiz Sanchez kendi kalesine 2 gol attı. Yunus 2 gol yedirdi. Hakem bir golümüzü yedi, belki de bir penaltımızı da yemiş olabilir. El pozisyonu çizgide gibi geldi bana.

Güvenim kırıldı. Umutluydum ama bu kırılganlığı gördükten sonra umudum kalmadı. Sinirli değilim, sadece üzgünüm ve hayal kırıklığı yaşıyorum.

Bundan sonra futbolcuların özgüveni bence kırılmıştır. Bizi daha kötü maçlar bekliyor. Liverpool acırsa 4-0 falan yeniliriz.

Berbat bi Anadolu takımına 3 atarız unuturuz bunu da. Leş ligde kimse seni zorlamayınca kendini bi halt zannediyorsun.

Eyüp prensini kurtarıcı olarak sahaya atan bir takımdan başarı beklemekte hata etmişiz

Her sene 5 mi yicez kendinize gelmek icin
hayır ,önce saglam yönetim lazım ,hedef koyacak ligte basarımı yoksa avrupada eger öncelik avrupaysa dogru hoca okan hoca degil ,okan hocayla avrupada basarı imkansız 3 senedir bunu gösterdi adam
ama hedef sampiyonluksa en iyisi o

Bu akşam ki bu ceza inşallah bize kapak olur da ders çıkarırız biraz

Union, Bodo, Ajax, Monaco bu 4 maçta 10 puan belki ilk 24'e de sokabilir bizi. Artık hedef bu lakin savunmada bu bireysel hatalarla falan yapılabilecek gibi durmuyor. CL bu kadar bireysel hatayı affedecek bir yer değil. İlk yarı 35 dakika plan gayet iyi ve oyunda plana göre gidiyor her şey tutuyordu. 1 bireyse hatadan yenen gol ardından hakemin vermediği gol ile bu kadar kırılgan olmamalı bir takım. Çok kırılgan bir takımız.

Hatlar arası bukadar kopuk, rus ruleti futbolundan bir türlü vazgeçmedi. Gerçi yerleşik savunma yaptırmayı bile bilmiyor

Geri
Üst Alt