⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Ben yarın Okan hocadan bir süpriz bekliyorum kadro açısından. 5-3-2 görürsek şaşırmam.

Sallai - Singo - Sanchez - Apokerim - Eren
----------Torreira--Sara--Lemina
--------------Sane-----Barış
Aradığım kadro bu Allahsizlar fena top oynuyor. Şu an çok oyuncumuz formsuz veya adaptasyon problemi yaşıyor. Haddimizi bilerek savunma yaparak kontradan saplayıp geçmek lazım.

İlk kadro kontradan skor alabilir bence ya(cikmasi gereken 11 bence o bu arada)

Osi ile ilgili haber cikti mi? Kesin mi yok?
Hiçbirimiz Icardi'yi yazmıyoruz ama Osi yoksa muhtemelen Icardi oynar yine. Önde preste Icardi baya iyi.

Uğurcan
Singo - Davinson - Jakobs
Sallai - Torreira - Lemina - Eren
Sane - Barış
Icardi

Uğurcan
Sallai - Singo - Davinson - Jakobs
Sara - Lemina - Torreira
Sane - Icardi - Barış​

Bunlar da olabilir.

Bugunkü maçlar tedirgin etti

Türk spot yorumcularindan anladığım kadarıyla, topu onlara bırakmalıyız, kontra atak oynamaliyiz iyi bir geçiş takımı ama savunması sıkıntılı

Yarın Osi'yi antremanda görürsek ibre bize döner haydi baba.

Frankfurt'un esprisi genç ve dinamik olmaları. Tecrübesizler ve topla kreatiflik konusunda iyi değiller. Pres yediklerinde savunmaları saçmalıyor.

Biz cesurca oynarsak içlerinden geçeriz. Tottenham maçının benzerini izleriz diyorum.

Hiçbirimiz Icardi'yi yazmıyoruz ama Osi yoksa muhtemelen Icardi oynar yine. Önde preste Icardi baya iyi.

Uğurcan
Singo - Davinson - Jakobs
Sallai - Torreira - Lemina - Eren
Sane - Barış
Icardi

Uğurcan
Sallai - Singo - Davinson - Jakobs
Sara - Lemina - Torreira
Sane - Icardi - Barış​

Bunlar da olabilir.
preste iyi alan kapatıyor ama kontra ya da 50 metrelik boşlukta da bir o kadar etkisiz kalma durumu var yav.

zor iş bizde kadro kurmak vallahi.

Defolu oyuncularımız belli bunlari oynatmamaliyiz yada 1 tanesi olmali maximum

İcardi olmaz abi
Türk spot yorumcularindan anladığım kadarıyla, topu onlara bırakmalıyız, kontra atak oynamaliyiz iyi bir geçiş takımı ama savunması sıkıntılı
Bizde söylüyoruz zaten. Montella 4-6-0 tam bu maça uygun. 5-3-2. İleride barış ve sane. Arkalarına 3 lü orta saha ve 5 li defans.

İcardi olmaz abi
Bizde söylüyoruz zaten. Montella 4-6-0 tam bu maça uygun. 5-3-2. İleride barış ve sane. Arkalarına 3 lü orta saha ve 5 li defans.
Okan Buruk'un kafası bizim gibi çalışmıyor ama. UEFA takımından gelen adam herkesin ağzına basıyor. Bunu felsefe eylemiş.

Mou'nun topu rakibe veren ve rakibi bozan oyunu iş yapıyor Avrupa'da ama bizim pek DNA'mızda yok o iş.

Kalitesizlikten Terim denedi son döneminde bir tek. Orada işe yaramıştı.

Evvelce de dedim, 11'ini en tahmin edemediğim maç. Singo var, Osi durumu belirsiz, Sallai formda, Eren-İsmael, İlkay-Sara, Kanatlar-forvet vs vs çok belirsiz.

Hocanın oyun planına da, oyuncu tercihlerine de zerre güvenmiyorum. Boşu boşuna analiz kasıyoruz muhtemelen.

Okan Buruk'un kafası bizim gibi çalışmıyor ama. UEFA takımından gelen adam herkesin ağzına basıyor. Bunu felsefe eylemiş.

Mou'nun topu rakibe veren ve rakibi bozan oyunu iş yapıyor Avrupa'da ama bizim pek DNA'mızda yok o iş.

Kalitesizlikten Terim denedi son döneminde bir tek. Orada işe yaramıştı.
Zaten dediğin gibi ufukta olası bi başarı ancak bu şekilde gelir. Haddimizi bilemiyoruz. Taktik anlayış oyun felsefesi anlamında fersah fersah gerideyiz avrupadan. Elimizdeki kadro hemfikir olduğumuz konuda iş yapabilecek bi kadro. Bi tane de sprinter zenci bi kanadımız olsa süper olurdu.

Bizim fikstüre zor diyen utanmazlar için frakfurtun fikstürünü şuraya bırakalım

Heriflerin 3 puandan başka şansları yok var güçleriyle saldırıp yenilecekler büyük ihtimalle

IMG_6328.webp

Psv direkt elenmiş oldu bu sonuçla

Usg ve bodoya yenilirsek bizim için de aynısı olacak

Geri
Üst Alt