⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Bu maçtaki gibi bi oyun olmayacak o yüzden enseyi karartmak anlamsız. Abdülkerim sıkıntı yalnız.

Ugurcan
Sallai - Sanchez - Singo - Jakobs
Lemina - Torreira
Sane - Ilkay - Yunus
Baris

Oynamasi gereken kadro bu. Baska alternatif oyuncu da yok, Osi sakat, Icardi formsuz.
Apokerim ve Eren ile cikarsak ilk yarida maci verebiliriz (normal sansizlik da malum).
Bu ikili ile cikarsak Frankfurt neye ugradigini sasirir.

3 veya 4 faklı bir galiyet bekliyorum desem

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ApoKerim tarafi, Sara orta sahasi cok cok fena.... idare edilebilmek icin bence soyle cikariz.

sallai sanchez apo Eren
Tor Lemina
Sane Sara Baris
Osimhen

85%-90% arasi böyle cikacaktir Okan.

tır gibi ezecekler malesef
E biz ne diye burdayız babayiğit
bc490fb3e818b594bdd4f6d8b70025db.jpg

Güçlü orta saha. Lemina, torreira ve ilkay. Önlerinde 3 tempolu topçu, Osimhen, barış ve sallai. Malesef oradan çıkış yolumuz bu.

herkes gibi ben de bol gollü olur diyordum ama bu maçta bir hoca dokunuşu gelirse golsüz beraberlik şaşırtıcı olmaz.

Elbette Frankfurt iyi takım ama rakibi çok büyütmekte çok küçümsemekte hata oluyor bence. Kendi futbolumuzu belli bölümlerde oynayabileceğimiz bir rakip var karşıda ama rakibin gücünü de gözetip maçı dengede tutmak gerekiyor. Full savunma yaparsak muhtemelen kaybederiz full hücum yaparsak yine kaybederiz ama bu ikisinin dengesini bulursak istediğimiz sonucu alıp döneriz diyorum.

Cikacak 11 cok muhim. Bugun ki mactan sonra kafalar iyice corba oldu. Temennim Baris ve Singo'nun 11'de olmasi. Orta saha da Torreira-Sara-Ilkay 3'lusu hic calismadi. O gun hoca nasil bi 3'lu sececek, Allah yardimcisi olsun. Osimhen'in oynayacagini da varsayarsak, en az 1 puan bekliyorum. Dogru 11, dogru 11, dogru 11. Tek istegim bu.

Kazanacagiz.

abi kadroda ne kadar güçlü, hızlı, atletik adam varsa sahaya süreceğiz işte. hiç şeyapmaya gerek yok. +sara'yı da duran top etkinliği sebebiyle 11'e yazıyorum. (böyle maçlarda duran toplar hayati önemli).

singo - davinson

sallai - torriera - lemina - eren

barış --- sara --- yunus

osimhen
ilkay ve sane ise iki değerli hamle oyuncumuz olsun.

Uğurcan
Singo Davinson Apo
Sallai Torreira Sara Jakobs
Yunus Osimhen Barış

Bence böyle çıkmak lazım. Jakobs yerine Eren'i de kabul ederim ama baya maç yaptı. Öbürü bayadır dinleniyor bir işe yarasın.

Okan ise böyle çıkacak bence

Uğurcan
Singo Davinson Apo
Sallai Torreira İlkay Eren
Yunus
Osimhen Icardi

Ya da Singo'nun yerine Barış'ı koyup direkt 442 de oynayabilir.​
icardi %0

abi kadroda ne kadar güçlü, hızlı, atletik adam varsa sahaya süreceğiz işte. hiç şeyapmaya gerek yok. +sara'yı da duran top etkinliği sebebiyle 11'e yazıyorum. (böyle maçlarda duran toplar hayati önemli).

singo - davinson

sallai - torriera - lemina - eren

barış --- sara --- yunus

osimhen
ilkay ve sane ise iki değerli hamle oyuncumuz olsun.
Sane asla yedek başlamaz gibi üstad. Bence 11'de olacaktır. Ancak 11'ini tahmin edemediğim nadir maçlardan biri. Merak ediyorum bakalım

Geri
Üst Alt