⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Barışla başlarız, duruma göre osimhen ya girer ya girmez. direkt riske atmak daha da sıkıntı durum yaratabilir.

Osi oynamazsa 1 puana uygun kadro ve oyun kurmalıyız mutlaka, icardi filan çıkarsa geçmiş olsun

https://x.com/FPL_TomHadley

I’ve collected ball recovery data from the champions league last season (per 90 minutes) and ordered the best defenders:(UEFA have their own unique BR data so only the stats of previous players are accessible)

9.4 - Singo (at Monaco)
9.3 - Hien (Atalanta)
7.5 - Upamecano (Bayern)
7.4 - Salisu (Monaco)
7.3 - Vanderson (Monaco)
7.3 - Stanisic (Bayern)
7.2 - Pacho (PSG)
7.1 - Otamendi (Benfica)

1758025301431.webp

Osimhen oynamazsa 3'lü çıkmak daha doğru olabilir. Uğurcan-Singo- Davinson- Bardakçı(Jakobs)-Sallai-Tor- Lemina-Eren(Jakobs)-Sane- Yunus(İlkay veya Sara)-Barış gibi daha kontrollü ve defans arkasına top atma odaklı plan düşünmeliyiz bence.

şu clnin parasını alıp maça çıkmasak keşke yav.O kadar hevessiz ve isteksizimki şu maç için anlatamam cidden.2 senelik travmalar artık tamamen umudumu kaybettirdi bana.Aynı rezillikleri tekrar yaşamaktan korkuyorum artık ve hiç maçı da umutla beklemiyorum artık öğrenilmiş çaresizlik mevcut bende.

Bu maçtan umudum yok çünkü eyüp maçını zar zor yendik. Kabul edelim Osimhensiz korkutucu değiliz.

Geri
Üst Alt