⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Osimhen'in olmayışı çok can sıkıcı oldu bu maçta. Umarım Icardi'yle başlamak gibi bi fantaziye girmeyiz.
Eğer Singo bek, Barış ST başlarsa Sallai'ye de bir şekilde yer bulacağını düşünüyorum Okan'ın.

Ön taraf Sallai - Barış - Sane olursa da şaşırmam. Duran top silahımız işe yarar umarım. Bu maçlar için çok kritik. Liverpool maçı öyle çözdü dün.

Lig beş hafta önce başlamış.Şampiyonlar ligi maçı gelmiş.
Kadronun geçen seneden farkı yok.Üstelik osimen yok.Farklılık yunusdan fazlasını göremediğimiz sane .Çoğu kadrodada yunus yedek.O zaman zayıflamış oluyoruz.
Bir oyuncuya 30 milyon veriyorsak bu maçta oynamalı.Oynatmıyorsan çok ciddi hata yapıyorsun demektir.Nefret ettim transfer dönemi yapılan beceriksizliklerden.

Her kadroda sara var.Saranın oynamaması için daha ne kadar rezil performans göstermesi lazım.Sara ilk 11 oyuncusu değil.Bunu kabul edelim.
İcardi geçen hafta oynamışsa ve kadroda varsa o oynar.Okan burukda zaten bence onu oynatacak.
Barış bize ileri uçta değil kanatta lazım.

Sara oynuyorsa maçı vermeye çıkıyoruz demektir.1-2 tane duran top atacak diye sırtı dönük aldığı her topta baskıdan cikamayip atak yedirecek

Ne demek singo yok abi şaşırdı mı bu hoca. Banko oynaması gereken adam öyle bi ahmaklık yapmaz umarım yoksa maç sonu oluşacak kaostan kendisi sorumlu olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün günlerden GALATASARAY 💛❤️ Poçikerim sentarcıyı yedek başlat hocammmm yalvarıyorummmmm.

Dün gece rüyamda bu maçı 4-2 kazandığımızı gördüm.

Icardi hattrick yapmış, ulan diyorum herife kilolu diyorduk lafları ağzımıza tıktı diye.

Ah be rüya olmasaymış keşke.

okan ın ifb musabakalarindaki calisma ,azim ve konsantrasyonu olursa postif netceyi alir döneriz

Geri
Üst Alt