- 3 Temmuz 2012
- 139.461
- 87.913
- 5.338
icardi 11 deniliyorNoldu dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
icardi 11 deniliyorNoldu dostum
Tabi canim. Sezon öncesinin en iyisi sure bulamadi. Ama 2 kiytirik kupa macinda iyi oynarsa sans bulacakKupa maçlarında performans verirse gelir tekrar
icardi 11 deniliyor
Barış da oralarda performans verip geldi dostumTabi canim. Sezon öncesinin en iyisi sure bulamadi. Ama 2 kiytirik kupa macinda iyi oynarsa sans bulacak
Hangi kanalda?Bizim bebeler insallah aksamin fragmanini vermiyordur
Baris hatiri sayilir paraya transfer edildigi icin biraz ustune duṣuldu. Arda cerez parasina geldiBarış da oralarda performans verip geldi dostum
1-2 sayfa önce bi rts paylasmis. Youtube de. Cimbom official 2 diye bi kanalHangi kanalda?
Sergenin furkanı egesi çağrısı adası patladı mı3-0 oldu bebelerde
Ona kalsa her sene 1-2 super star cikariyoruz. Bugune kadar dedigi hic bir cocuk anadolu takimina rotasyon oyuncu bile olamadiSergenin furkanı egesi çağrısı adası patladı mı
Hoca o kadroyu cikarirsa yaz 3-1 maglubiyet.Hoca bence de İcardi'yi 11 başlatacak, benim için sonuç önemli ama hoca sezonu düşünüyor o yüzden İcardi'yi kazanmak adına 11 çıkaracağından şüphem yok.
Uğurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Sara
Sane Yunus Barış
İcardi
Hoca bunu çıkaracağını düşünüyorum ama bende aşağıdaki 11'in daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Yunus
Barış
Icardi 11 çikarsa böyle bahaneleri hiç gerek yok sezonu düşünmek falan gibi. Net olarak; Başımızda bir teknik direktör yokmuş, bu kulubun a takım idaresi icardeymiş demek olur , Ve okan buruğa boşuna o kadar maas veriyormuşuz demektir. E yani futbolcudan da idare amiri olmayacağından bize oyuncularımızın başına bi idareci gerekir.Hoca bence de İcardi'yi 11 başlatacak, benim için sonuç önemli ama hoca sezonu düşünüyor o yüzden İcardi'yi kazanmak adına 11 çıkaracağından şüphem yok.
Uğurcan
Sallai Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Sara
Sane Yunus Barış
İcardi
Hoca bunu çıkaracağını düşünüyorum ama bende aşağıdaki 11'in daha başarılı olacağını düşünüyorum.
Uğurcan
Sallai Sanchez Singo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Yunus
Barış