⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Madem Sol stopere davinsonu çekecektin neden sol stoper aldırmadın demezler mi adama??

Maç 1 -0 iken adamlar öyle bir sinmişti ki yeminle dedim biz bunlara 3 4 falan atarız, barış senin yatacak yerin yok ya bilader ya. O topu bırak kaleci tutsun direğe falan carpsın ama stadın dışına atabilecek kadarda özürlü olma abi yeter gözünüzü seveyim ya.

Bu maçta Okan Buruk'luk ne oldu? Yunus 2 tane yedirdi. Hakem net golü vermedi ama izlediğimiz maçta son 10 dakikaya kadar her şeyin iyi gittiği maçta bunlardan sebebi Okan Buruk demek haksızlıktan başka bir şey değil. Ezbere kişisel nefret dışında bir şey içermeyen baktığında da benzer kişilerin yorumları.

Simdi kizacaksiniz da Okan ilk kez Avrupada mantikli bir top oynatiyordu bize...Yunus- Sane-Baris sagolsun icine ettiler herseyin..
Abi pozisyon vermedik dogru durust yunusun yaptigi hata barisin kacirdigi gol akil alacak is miydi ? Ne guzel uyuttuk adamlari durduk yere yine mallikla uyandirdik
Maç izlemiyo ki millet saçma sapan konuşuyor anca

Herifler pres bile yapamıyordu çok rahattık o mal ilk golü yedikten sonra sıçtılar

Abi apo icardi girsin singo sağ kanada sane ve yunus çıksın sallai öne geçsin barış sol Kanada… gerekirse sara orta sahaya…

Barış golcü değil iyi bir bitirici değil o pozisyonu Icardi çok rahat gole çevirirdi

Sanchez solda olmuyor. kim cikar kim girer bilmiyorum. ilei ucludeki shabanlari saymiyorum bile.

Podyuma çıkmışsın fırsatları tepersen salak saçma hatalar yaparsan affetmezler burada

yazıp yazıp siliyorum sinirim hopladı ya

Barisin fizigi Avrupada bildigin çöp. Adamlar akillariyla oynadigi için aptalca fizik oynamak isteyen Barisi kolayca oyundan düsürüyoar

Kabul etmek lazım Singo David dedik ama oynanmamasi gereken bir kumarmis

Şampiyonlar Ligi'nde bulduğunu atacaksın. Barış o golü atmalıydı

Geri
Üst Alt