⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Yunus’la Barış ikinci yarına ikişer tane daha yedirsinler diye devam ediyorlar heralde.

golü yiyene kadar gayet iyi oynadık uzun toplardan 2yi aradık gerçi bu kadar gömülmemek lazımdı ama yapacak bir şey yok. anamızın ligine döndük. l.pool maçından sonra s. ligi yine angaryaya dönecek.

Hala inanamiyorum ne rezil goller yedik, biz niye böyleyiz?

Sane iyilesir falan dedik de artik boku cikti. Yedege cekilmesi lazim ki kendini biraz sorgulasin. Yeterince sans buldu.

Yunsu'un ikinci yarıya çıkmaması lazım. Bundan sonra oynayacağı yer 4-2-3-1 sisteminde 10 no olmalı. Orada da arkasını toplayan iki adamla olur. Kapanan Anadolu takımlarının açacak başka oyuncumuz yok maalesef. Ama kanat asla oynamamalı.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren koşamıyor yav acil jakobs girmeli sane de berbat icardi oynar 45 dk barış da kanada geçsin
Icardi büyük hata olur

Eren birkaç pozisyonda açık verdi ikinci golde özellikle kötüydü ama yerine hemen Jakobs'un girmesine gerek yok

Sane ise standart oynuyor ne iyi ne kötü derim, seviyesinin altında

0-3 iceri girecegimiz macta 3-1 geride girdik iceri. Rezalet son 10 dakika kabuk edilebilir degil. Su maci cevirin sovdurmeyin kendinize.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben orada sorun görmüyorum ya Singo, Sanchez bence iyidi, saçma sapan işler yapana kadar. İkis de rakibi sindiriyor. Ben de Sanchez oynamaz derdim normalde ama kolay vazgeçmemek lazım. Bence yediğimiz gollerde sorun bu değildi. İlk gol saçma bir pas hatası, ikinci gol de Can’ı Torreira veya Lemina tutması gerekirken İlkay’a denk geldi. Üçüncü gol zaten başka bir problem. Oralara çıkıp dağıtması lazım kalecinin. Oraya kesilen iyi ortada golü yersin aksi durumda
Keske bok gibi oynsaydik da bu skor olsaydi. Iyi oynarken bu hale gelmek acitiyor anasini satayim.

Yani söylenecek söz yok, şu maç nasıl oldu da bu hale gelebildi, 5 para etmez vasat bir takım kendi bile hayal etmezken 3 tane gol buldu. Yunus ve Sane büyük 2 hayal kırıklığı, özellikle Yunus yediğimiz ilk golün işgüzarı. Sane dostu korku düşmana güven veriyor, Kerem Aktürkoğlu bile böyle top kaybetmemiştir

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şans mans allah bile suçlanıyor ama hocaya laf yok , cidden komik işler ya ahaha :D

Geri
Üst Alt