⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Osi alternatifi atlet, hava topu indirebilen oyuncun olsa geride oyalanmayıp yüksek topla çıkardın, yine de Yunus ve Sara böyle pas hataları yapmamalıydı.

Singo-Sanchez'i bu maçta 'denemek' de hocaya yazar. Bana kalsa takımın oyun ezberi olsun, takım arkadaşlarını uyarma hususu olsun her türlü Günay'ı da kaleye yazardım.

Eren aksıyor, Lemina kayboluyor. Hem kurgu hem bireysel performans yönünden takım alarm veriyor.

3 gecer notum var

Singo
Sallai
İlkay

Biz üstün oynadık,pozisyonu yok adamların,hocaya sallıyoruz ama.

Napılırsa yapılsın CL de olmuyor. Bu senede bir başarı olmazsa önce yönetim sonra Okan gider.

Millet geri dönus yapar

Bodo, juve, qarabag gibi. Bizde kesin daha cok fark yeriz

Avrupa bizim neyimize abi. Dönun çöp ligimize kendi kendimize oynayalim

Avrupa'da gol atmak bir yana, önce defansı sağlam tutacaksın. Almanlara dalga konusu olduk. Karşıdaki rakip çoluk çocuktan ibaret koşan ve mücadele eden atletik bir takım. Bayern veya Dortmund gibi köklerinde UŞL tecrübeleri yok. Daha güçlü takımlara karşı düşeceğimiz durum az çok göründü

2. Ve 3. Gol tamamen şans.

Rakip önde basan bir takım ama bizim oyunu kabullenip kendi sahasına gömüldü.

Müthiş oynuyoruz aslında.

Golleri sil kim kazandı diye sor %90 Galatasaray der muhtemelen.

Müthiş falan oynamıyoruz, vasatın üstünde oynuyoruz. Topa sahip olmak istiyoruz ama 2-3. bölgede olumlu üç pasımız yok. Ya kaptırıyoruz ya uzun vurmak durumunda kalıyoruz ki onlar da genelde rakipte kalıyor. Defansta açık vermiyor gibiydik, o da yumuşadı son dakikalarda. Rakip de bir şey oynamıyor ayrıca, biraz biz oynatmıyoruz doğru, zaten en olumlu tarafımız da o...

Dostum şu yenen gollerin hiçbiri maç planıyla alakalı değil

İlk gol yunus hatası
2.gol stoperlerin kolay top aldırması
3.gol duran top ve kaleci yetersizliği

Okan hocalık ne var bunda? Oyunda 1 dk bile ezilmedik üstüne kalite farkımızı koyduk ortaya
Gidin rfs kiev alkmaar ... maçlarında yediklerimize bakın. Bırakın bu şans işlerini bunun adı amatörlük. Avrupada kamyonla gol yiyoruz sürekli

iy
1758226129515.webp

gol yiyince moralmen düşmeyi yapmamak lazım bu arenada

bayern maçlarında 60dk iyi oynadık golü yiyince takım bıraktı maçı

Geri
Üst Alt