⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

sonraki maçlarda defans 2lisini yapmak zor olacak

bu singo kesilmez çünkü

Singo sol tarafına daha rahat dönebiliyor gibi. Singo'yu sol stoperde daha iyi olabilir o yönden onun dışında maçın gidişi zaten Yunus'un hataları ve hakemin iptal ettiği gol ile oldu maalesef.

Olabilir tabi
Sanchezin kötü oynadığını düşünmüyorum zaten
Neye göre kötü oldu anlamadım
Geriden oyun da kuramadı çünkü heriflerin forveti bütün maç başında bekledi
Normal oynuyo yani

Kalan maclara cikmayalim hükmen mağlup olalım. Okan denen adam varken bu takımdan bir b.k olmaz . Tesadüf flan değil ulan kaç maçta s.cti rezillik yeter Avrupa'da rezil oluyoruz. o kadar çok sovecem ki neyse savunun hala

Şu ataklarım yetersizliğine bak hdhdhdj Çıldıracam yemin ederim

Sol stoper lazım denildiğinde sanchez oynar demişti hoca al hocam oynuyor işte görüyorsundur nasıl oynadığını bir türlü anlamadın burası süper lig değil karşıda çöp anadolu takımları yok ligde oynar sanchez sol stoper ama burada haşat ederler böyle ligle Avrupa'yı ayırmayı başarmayana kadar hiçbir şey yapamayız Avrupa'da

Osimhen olsa da bir bok farketmezmis. Bu seviyelerde bu kadar malca hata yapamazsin. Tottenham Sanchez’i bu tip konsantrasyon hatalari yuzunden salmisti. Biz anca ligimizde takiliriz.

wahl’de tıklatır şimdi
o yapmazsa bizimkiler 6’ya tamamlar gibi
bu kadar salak olunmaz

Eleştirince kızıyprsunuz ama hocanın elinde oturmuş şamp kadro var
Gidiyor yeni transferleri oynatacak diye bütün takımı bozuyor
Singo oynatacaksın madem, Davinsonu neden hiç oynayamadığı sol stopere koyuyorsun?
İlkay oynatacam diye takımı oynamadığı pas oyununa mecbur bırakıyprsun
Hadş Saneyle başladın, 2. yarı nasıl devam edersin
Akıl tutulması resmen

Yahu hocaya laf etmiyorum ama davinson singo uğurcan 3lüsü ilk defa cl deplasman maçında mı oynar. Oynarsa böyle salak salak goller yeriz işte

Geri
Üst Alt