⚽ CL 25/26 H:1 | Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray | MS | 18 Eylül | TRT 1

Yuh lan sizin kalıbınıza skordan bağımsız ne zaman oynamayı başaracağız merak ediyorum

20dk da kırmızı yiyen napoli bu kadar ezilmemiştir city karşısında

hayır ,önce saglam yönetim lazım ,hedef koyacak ligte basarımı yoksa avrupada eger öncelik avrupaysa dogru hoca okan hoca degil ,okan hocayla avrupada basarı imkansız 3 senedir bunu gösterdi adam
ama hedef sampiyonluksa en iyisi o
Katilmiyorum ligin kalitesi belli.

Şükürler olsun çok sevdiği bjk nın rekorunu kırdıramadı yine
Sonraki maçlarda Allah yardımcımız olsun

yerel ligde her sene havalanıp avrupada her takıma sürünmek

Ülkemiz de şampiyon olsun yine Okancilar mutlu olur. Bu takımı ver Abdurrahim Albayraka o da Lig de şampiyon yapar

Bu ne yav
Screenshot_20250918_225752_Sofascore.webp

montella okan takası

Sanchezin sol stoper başlaması rezalet bir karar. Mevkilerle bu kadar oynarsan olacağı bu. Barışı bu kadar şımartırsan olacağı bu. Hiçbir turnuvada 9 dakikada 3 gol yiyemezsin bu konsantrasyon sorununu bile çözmeden avrupada her maç kumar olur. 30 a aldığın uğurcanın bir ekstrası bile yok yazık bu paralara.

fraknfurt gibi vasat bi takımdan 5 yiyosan istifanı vereceksin lami cimi yok

lige odaklanalım derim ,boşuna hayal kurmaya gerek yok ,hocayada kızmayın adam 3 senedir diyor zaten ben avrupa hocası degilim,sampiyon yaparım okadar

akanji lookman fırsatı altın tepside önüne çıkıyor !

alll
Al al nereye kadar?..Kulübün arkasında zengin Arap petrol kuyuları olmadığına göre gereğinden fazla 'yıldız' isimlere yönelindi zaten. Bu yol yol değilken, senin gibi dahasını isteyenler hayatın, ülkenin, kulübün gerçeklerini görmezden gelmeye devam ediyorsunuz...

Geri
Üst Alt