⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Jakobs çok iyi. Genel olarak herkes çok iyi.

Lemina yı attırmaya oynarlar oraya dikkat etmek lazım.

Orta saha, stoper ve kanat derinliğimiz yeterli sayıda değil maalesef. Kıçımızı boşuna yırtmadık ağa!

Bayern maçındaki gibi 70den sonra biteceğiz yanlız ona göre değişiklikleri hazırlamak lazım. Sallai-Eren gibi dinamizm katacak adamları 60 civarı oyuna sokmalıyız

Şuan takımı veya hocayı eleştiremeyen renktaşların alakasızca Frankfurt mesajları atıyor olması üzücü

Halbuki şu maçtan keyif almayı bilmek lazım

Ben şu 45 dk'dan sonra yenilsek de gam yemem

Benim avrupada görmek istediğim takım bu işte
Frankfurt maçı mesajları duruyor forumda

Git bak bakalım ne demişiz

O zaman da 3 veya 4 faklı galibiyet bekliyordum

Bu takımın bunu yapacak gücü var çünkü

Hoca takıma sahip çıkacak

Bir golde dağılmayacak takım

Eleştiri olacak tabiki

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mactan önce farkli yeniliriz diye korkuyorduk mac esnasinda 2‘yi atamadik diye üzülüyoruz

Ins sonunu da getiririz 3 puani aliriz

Asıl maç ikinci yarı oynanacak Liverpool sahaya Salah ve İsak gibi iki diri adam sürecek bizde ise durum tam tersi yorulan bir orta saha hattı ve kulübede o bölgeyi ayni şekilde savunacak adam yok bakalım hoca kaçıncı dakikalarda ve kimleri alarak müdahale edecek ....Diri ve mücadeleci ruhtan vazgeçmeden devam etmek lazım Sallai alınabilir ilerleyen dakikalarda Osimhen yorulunca çıkıp yerine Barış, Barıştan oluşan kanattaki boşluğa Sallai...

bu maçın 2.yarısı çok sıkıntı geçer Okan hocam güveniyorum sana şapkadan tavşan çıkarman lazım ilk 15 dakka fena basacak bunlar

Lemina yerine Kaan'in girmesi, Sara'dan iyidir.
Bence 60'dan sonra Ilkay yerine Sallai, Yunus yerine Sane girmeli.
Gelecek sene orta sahaya iki tane Singo fizik kalitesinde takviye yapılmalı. Büyük takımlarla aramızdaki en büyük fark fizik kalite farki bence.

Lpool salah ve isaki aynı anda alırsa ortasahayi bosaltir ama okan hoca gibi oyle bir hata yaparmı kel

Szoboszlai iti sağ bek oynamaya devam etmeli. İşimize geliyor. İlk yarıda etkisi sıfır.

Maçı öldürmemiz lazım biraz tempoyu düşürüp bol bol yatmalıyız

ah hocam ah
bir orta saha aldırsaydın şimdi lemina'nın sarı kartı problem olmayacaktı

Nefesimiz maalesef yetmeyecek gibi.
Okan hoca zaten o yüzden sonradan girecek adamların önemine işaret etti.
Keşke son saniyedeki frikik gol olsaydı.
Osimhen hiç hazır değil. Barış yine ayağına top bekliyordu. Yunus ancak ayağına top geldiğinde iyi işler yapıyor ama çoğu zaman gözükmedi.

Geri
Üst Alt