⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Kanatlardan koşu atabilecek bir sürü adam var. Bunu bir kere yapınca penaltı alıyorsun ve 2. olmuyor.
Orta sahaya bakıyorsun topu alan yanına pas veriyor.
Dikine 10kere derin pas atıp adam kaçır 2 de gelir kırmızı da görürler.
Yanındaki adama pas verme işini acilen bırakalım.

Serbest vuruşu direkt İlkay niye atmıyor ki abdulkerim çok saçma oldu.

Biraz paslı oynayıp 2 yi bulmak lazım. Orta sahayı bosaltmayin.
o pozisyonda "ahh be keşke Sneijder veya prime Selçuk olsaydı" diye içimden geçirdim. Düşündükleri şey güzeldi ama şutu vuran niye Apoydu onu anlamadım :asd: Yunus, Ilkay kendileri zaten gayet iyi şutorler .

bir de söyle bakin

belki de dünya'nin en iyi takimina karsi oynuyoruz suan. fizik ve kalite farkin olmasi gayet normal ve Türk takimi olarak öyle kolay kolay kapanmaz

Merkezi çok boş bırakıyoruz, şu işi çözemedik bir türlü. Orayı sağlam tutsak sıkıntı yaşamayacağız da nedendir bilinmez orası hep bir boşluk. Torreira ve Lemina bir anda yok oluyor ortadan. Davinson da o durumda önde basıyor ve o baskıda topu alamazsa geçmiş olsun, rakip direkt kalemizde bitiyor. İlkay ne ileride ne geride hiçbir etki göstermedi, Sara da oynasa bu kadar olurdu zaten. En azından duran top tehlikemiz artardı. Yunus maçın başındaki pası haricinde bocalıyor. Jakobs-Barış tarafı güzel mücadele ediyor, Abdülkerim epey iyi görüntü verdi. Sanchez de bir tık daha iyi göründü geçen maça göre ama savrukluğu sürüyor. Uğurcan da şu ana dek sağlam durdu kalede. Bir kontra ile 2 yapamadığımız sürece sıkıntılı geçer maç.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Malesef hocam mertens yok. O varken rakip takım kolay kolay merkezden çıkmayı denemiyordu. Mertens harika on alan presi yapıyordu.

Mücadelemiz takdire sayan ama arada agir siklet farki var

Herifler hayvan gibi, ne kadar direnebiliriz bilemiyorum

Geri
Üst Alt