⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

liverpollu futbolcular zorluda turlamaya devam etsin..

uzayınn..

şu moddan çıkamıyorm
Happy Lets Go GIF by NHL

300 milyoncuk takımla 1 milyar değerli takımı yenen ekibimizi tebrik ederim.

Galatasaray her zaman kendisine inanmayan taraftarını (ben dahil) g.t etmekle meşhurdur.
Teşekkür ederim Galatasaray ve Okan Hocam . Bize bir gurur gecesi daha yaşattılar.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın yine frankfurtu yensek 6 puandık diyeceğiz ama bu gece kral biziz arkadaş

Savaşınca oluyor işte abi. Şu maçı son dakida kaybetseler ağzımı açmazdım. Kaç yıldır savaşmayıp bıraktığımız her maç fark yedik

GALATASARAYIN buyuklugunu renkdaslarimiz anlamistir umarim.Dogru oyunla dunyanin en iyi hucum takimi gol atamadi.

Icardiyle çıksaydık yenilirdik yalnız herif 15 dakikada bile fizik olarak ezildi, Osimhen olmZsa olmaz takım ordan başlıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Frankfurt maçı da kötü degildik malca hatalar yaptık. Onlari da yenebilirdik. Olsun çok iyi bir zafer müthiş bir iş. Okandan bir bok olmaz diyenler saddam gibi deliklere girdi.
Ben kendisinden raziyim, ne zaman fb'ye deplasmanda boyle ustunluk kurmusuz? fb'nin bitmek tukenmek bilmeyen hilelerine ve parasina karsi Fatih hocamdan beri kim ust uste sampiyonluklar kazanmis ve ust uste 4.'ye kosuyor? Bilmiyorum, yani Okan hocayi gondersek yerine gelecek kisi bunlardan daha iyisini kesin yapacak mi? Zor yani.

En son 2019da cleansheet yapmıştık diye hatırlıyorum helal olsun takıma da hocamıza da kalecimiz de

2018'deki lokomotiv maçından beri ilk iç saha cl galibiyetimiz
sonraki bu kadar uzun sürmesin

Geri
Üst Alt