Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.252
- 12.991
- 2.658
Yok söyle fark yok böyle, pozisyona giremedi herifler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben devre arası demedim ikinci yarının tamamında umarım doğru değişiklikler yapar demek istemiştim ve yapti da bence icardiyi almamalıydi yine dedegısıklık yapmamalıyız
yaw fb en son cl maçına ne zaman çıkmış bjk Avrupa'da mi kimsenin laf etmeye haddi yokliverpool kötü diyen şerefszdr
adamlar kötü degildi kiyaw fb en son cl maçına ne zaman çıkmış bjk avrupada mi kimsenin laf etmeye haddi yok
Ben kendisinden raziyim, ne zaman fb'ye deplasmanda boyle ustunluk kurmusuz? fb'nin bitmek tukenmek bilmeyen hilelerine ve parasina karsi Fatih hocamdan beri kim ust uste sampiyonluklar kazanmis ve ust uste 4.'ye kosuyor? Bilmiyorum, yani Okan hocayi gondersek yerine gelecek kisi bunlardan daha iyisini kesin yapacak mi? Zor yani.Frankfurt maçı da kötü degildik malca hatalar yaptık. Onlari da yenebilirdik. Olsun çok iyi bir zafer müthiş bir iş. Okandan bir bok olmaz diyenler saddam gibi deliklere girdi.