- 10 Nisan 2013
- 59.182
- 42.755
- 3.943
Böyle koyarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw hadi işinize bakın ya. İki saattir Okana laf edenler nerde bilmem ne yazıp duruyo sen ve senin gibiler. Forumun çoğu Okana laf etti. Naapalım Galatasaray ı mı bırakalım senin gibi tipler yüzünden. Sizin gibi taraftar olmaz olsun gerçekten insanların sevincine müdahale ediyorsunuz. Şu maç postu kaç tane nerde hoca değil diyenler temalı mesajlar gördüm. Rezilsiniz çünkü dersiniz Galatasaray değil haklı çıkmak...
Mutluluktan bayildim modum, liverpoolu karimiz yaptikSon dakika hakemin liverpoola penaltı vermesiyle fenalaşan @Hakan Kuzu ve @Murat Durmaz ‘dan haber alınamıyor
0-5 ...
o kadar da değil hocamilk 8 e kalacağız bence bana öyle geliyorr
Tavırları kararlarından da kötüydü.Hakem neydi öyle..İstanbul'a büyük takım deplasmanına gelmiş Anadolu takımı muamelesi yaptı.. Bir sürü uydurma faul üstüne uydurma penaltı..

Gitsin pahalisini alsin. 500m harcadi keltosSlot hakeme sallamış penaltı ucuzdu demiş![]()
Adamsin adammmmmmMaksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmektir.