- 29 Ocak 2024
- 8.764
- 7.848
- 643
Gündo iyi hoşta fiziksel zafiyet yaratıyortor-lemina-gündo oynar işte
sara ilk 18e bile alınacak durumda değil bence
Ben bugün Sara yerine berkanın girmesine bile yeğdim, o konuda haklısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gündo iyi hoşta fiziksel zafiyet yaratıyortor-lemina-gündo oynar işte
sara ilk 18e bile alınacak durumda değil bence
Takim mental ve özgüven olarak cok sikintili bir durum da
Gecen sezon bjk macini kaybettigimiz dönem ile ayni
O mactan sonra fb kupa macini kaybetmis olsaydik büyük ihtimal ligi de verecektik dagilacagimiz icin ama tam aksine takim cikti mükemmel bir performans ile yükselise gecti
Liverpool maci öncesi ayni durumdayiz
Olumsuz bir skor da mental ve özgüven’i toparlamak zor olur
Iyi hazirlanmaliyiz ve herhangi bir macin cok daha üstünde bir performans sergilemeliyiz
İlkay gayet fizik olarak sara dan diri ve maçta bir kaç kez dribling ile topu ileri taşımaya çalışan tek adamdı. Berkan girse 0 etki yaratirdi. Berkanlik maç değildi.Gündo iyi hoşta fiziksel zafiyet yaratıyor
Ben bugün Sara yerine berkanın girmesine bile yeğdim, o konuda haklısın
Sara o kadar etkisizdiki en azından fiziksel direnç katar berkan diye düşündüm çaresizlikten, yunusu alsın top tutsun ilerde dedik, almadı, icardi tüm çabasına rağmen son dakikalarda oyundan düştü çıkarmadı, Barış bu maç zaten fecaatti. Ne yapacaz. Sayıca eksiğiz eksik. Oyuncu kıtlığından hamle şansımız da kalmadı. Özellikle ortasahada.İlkay gayet fizik olarak sara dan diri ve maçta bir kaç kez dribling ile topu ileri taşımaya çalışan tek adamdı. Berkan girse 0 etki yaratirdi. Berkanlik maç değildi.
Baska ortasaha yok kimi koycaz berkanimi napalimheis ne sarası şu maçta
adam barbekü yapıyor sahada