⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Normalde bu yaşıma kadar oynıycağımız bütün cl maçlarını iple çekerdim ama hayatımda ilk defa bir cl maçı öncesi düşünürken uykularım kaçıyor buna sebebiyet verenler hesap vermesi gerekir ama nerde bizde o yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde bu yaşıma kadar oynıycağımız bütün cl maçlarını iple çekerdim ama hayatımda ilk defa bir cl maçı öncesi düşünürken uykularım kaçıyor buna sebebiyet verenler hesap vermesi gerekir ama nerde bizde o yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilal Kisayli cl maclarini iplemi cektin

Icardi - Osimhen yan yana oynayabilir
Icardi canımız ama yapmasın böyle bir şey vallahi yapmasın orta sahaya eleman lazım osimhen şu hazır olmayan haliyle icradiden iyidir. Liverpool karşısında geriye düşersen vallahi fena fark yeriz. Lemina toreira sara ya da İlkay ilerde osimhen. Hayatının hatasını yapar. Misal 85. Dakikaya kadar başa baş koştuk kalan 5 dakikada 5 tane atarlar. Öyle sığır presi takım en fazla 50 60 dakika kaldırır. Sane zaten defans yok icardi de sahada olursa 9 kişiyiz barış desen başka alemde sara berbat İlkay yeni Allah'ım çıkar yol göster

Lemina formsuz
Sara formsuz

singo sanchez apo jakobs
Torik ilkay
Sallai yunus baris
Icardi

Yarın ki maç icin forumda nasıl domalinir, Vaseline nasıl tatbik edilir bir tutorial hazırlamayı düşünüyorum

Videolu ilustrasyon için gönüllülere ihtiyacım var

Okan yüzünden hayatımda Galatasaray ın oynadığı bir maçta maalesef ilk kez umutsuzum...
Kimle oynasak fark etmez derdim ama şuan öyle değil işte.

Yarın gece çok kişinin banlanacağı konu bu demek hee

Umarım sonuç bizim için hayırlara vesile olur

Geri
Üst Alt