- 21 Haziran 2011
- 27.769
- 7.575
- 2.313
Şu olay aşırı hoşuma gitti bizim adadakiler el falan sallıyor
Futbol güzel şey
Futbol güzel şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar basit.Sorunda bu zaten.takım bu maç reaksiyon gösterebilir iyi oynayabilir ama devamı kesinlikle gelmeyecektir. hocamız yıllardır süren kronik avrupa maçlarında düştüğümüz duruma zerre çözüm bulmuş değil
Şu olay aşırı hoşuma gitti bizim adadakiler el falan sallıyor
Futbol güzel şey
Salihim sen maça otobüsle mi gidiyorsunSon 5 saat...
![]()
Okan kolaya kaçıyor oyuncuların keyifle oynadığı sistem bulmaya çalışıyor onun üzerinden rotasyon yapmadan taktik yapmadan sezonu tamamlıyor.Bu kadar basit.Sorunda bu zaten.
Bu maçın sonucu ne olursa olsun genel manada hiçbir değişiklik olmayacak.
Ama şu maçtan sınra bir beraberlik veya galibiyet aldığımızda ki inşallah alacağız.
Gene taraftarın büyük bölümü ve medyadaki iş bilmez yorumcular abarta abarta anlatacak okan buruk övecek..
Ama genel resme hiç kimse bakmayacak.Ondan sonra avrupada gelecek ilk yenilgide bu utanmaz yorumcular hiçbirley olmamış gibi tek maç üzerinde eleştiri yapıp tabiki genel resme bakmayacak.
Ben bu maç özelinde ümitsiz değilim genel manada takımın bu teknik adamın bu kafayla ve kadro yapısıyla hiçbir zaman doğru futbolu oynayamayacak olmasından ümitsizim.
Bizim en büyük sorunumuz Galatasaray defans yapmaz,kapanmaz gibi aptalca anlayışı benimseyerek gerekli önlemleri almamak.
Galatasaray hücum futbolunu benimser.Bu doğrudur.Ama hücum futbolu oynayan takım zaman zzaman kontrollü futbol oynayamaz.Geride doğru duramaz diye birşey yok.Bunların hepside mantık dahilinde çok rahat olur.
Ama başımızdaki okan buruk bunu beceremediği için mazeretler uyduruyor.
Beinsports u elestirdigimiz bir konu vardi 11 ler ile ilgili. Dun haluk programda 11 vermis bildigin "muhtemel" falan filan diye kiviriyorlar ama gayet disari soyleniyor besbelli.
Ben kadroyu Haluk-Beinden önce verdim üstad tarih belli via belliBeinsports u elestirdigimiz bir konu vardi 11 ler ile ilgili. Dun haluk programda 11 vermis bildigin "muhtemel" falan filan diye kiviriyorlar ama gayet disari soyleniyor besbelli.
4-3-3 den şaşmamak lazım.
Uğurcan
Wilf-Davi-Apo-İsmael/Eren
Mario-Lucas-İlkay
Sane/Yunus-Osi-Barış
Osi hazır değilse Barış forvete Yunus diğer kanada.
Atam analizlerin gerçekten de çok kalınBen kadroyu Haluk-Beinden önce verdim üstad tarih belli via belli![]()