⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Zoru deneyeceğiz sonucu düşünmeyi bırakıp keyif almaya bakalım

Futbolcular bir an önce sahada olmak istiyor şu an buna eminim korku yok hiçbirinde

Maça daha 3 saat var.

G2Gmu9pXEAAo-Hr.webp

10 tane koşan adam koyar 5-4-1 dizilir iyi kapatırsa şansımız olur
Yok İlkay Sane filan hikaye yarım saatte fisimizi çekerler

Garip garip yenecegiz filan diyenlere kulak asip gazada gelmeyin uzulursunuz
Okan Buruk yapılmaması gereken ne varsa itina ile yapar beklentiye girmeden izleyin geçin.

Şunu izledim saçıma ak düştü, akşam nasıl izleyeceğim maçı? Yalnız tam bir simülasyon olmuş.

Bu maçı çözebilecek ikili Barış ve Osimhen kesinlikle. Liverpool'da Bradley ve Konate bana göre takımın en zayıf yanı buradan yürürsek bir sonuç alabilir bir ihtimal.

Ligde 5-6 puan öndeyken şampiyonluğu vercez diye zırlayanlara lpool karşısında galibiyete inanın falan diyen rdaşlar alemsiniz yaw :asd:

Herkes, heyecan ve merakla bu akşamki liverpool maçını bekliyor. Bizim için önemli bir maç olduğundan bazen duygu yoğunluğuna kapılabiliyoruz. Bazen bu bize doğru olmayan şeyler yazmamıza neden oluyor. Bu nedenle maç sırasında ve sonrasında sakin kalmanızı ve moderatörlerimizin sürekli mesaj düzenlemek zorunda kalmamaları için sizden sükunetinizi korumanızı rica ediyoruz. Onlar da tıpkı sizin gibi maçı takip edebilmek istiyorlar. Ayrıca üyelerimizi sürekli cezalandırmak zorunda kalmak da istemiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ediyorum.

İnşallah bu maçı hayırlısıyla kazanırız.

Son düzenleme:
Vakit geçmiyor..

Sıfırdan Anno 1800 Sandbox a başladım, daha 2 saat geçmiş..

Geri
Üst Alt