⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Okan hoca fantezilerini bırakıp gerçeklerle haraket ederse belki en fazla 3 yeriz.

Sevgili hocam, seni çok severim. Aslında buradaki insanların %90'ı seni çok sever çünkü kim Galatasaray'a katkı sağlıyorsa ona can feda.

Bence ligi 13. bitirdikten sonra çıkış yapmak istediğimiz dönemde gelebilecek en iyi hocaydın. Lig için en kritik hocaydın. Hem oyun anlayışın hem de dostane kişiliğin ile takıma gelen yıldızları iyi idare ettin.

Ancak ben bu maç özelinde -skordan bağımsız konuşuyorum- görüyorum ki maalesef şu an seni aşan bir noktaya vardı Galatasaray. Sen bu takımın bu seviyeye çıkmasında 3 senede çok pay sahibisin ancak çıkılan nokta seni de aşıyor.

Eğer Galatasaray basamak atlamak istiyorsa bazı değişiklikler gerekli.

Ve sanırım buradaki değişikliklerden birisi de sensin.

Franfkurt maçına 3-0 yada 4-1 demiştim bu maç da 6-1 yada 5-0 biter gibi geliyor bana yine 1 yukarısı olabilir dediklerimin.

Çekilebiliyoz mu Şampiyonlar Ligi'nden?

izlenecek maç değil

10 tane atarlar vallahi zorlasalar

okan buruk taraftarlığı bıraktıracak bize

Lan haddinizi bilerek oynayın tek farkla yenilmek çok da kötü birşey değil

Adamlar 10 atmak isterlerse atarlar. Vicdanlarına kalmis.

Çıkmayıp 3-0 hükmen olsa daha iyi. Okan’la bu maçlara çıkmak intihar ile eşdeğerdir. Yazık onca harcanan paralara, ligi almak için 10m 20m maaşlar ödeniyor, hem yönetim hem hoca artık bu takımdan gitmeli, vizyonu olan ve Avrupa futboluna uygun top oynatan bir yönetim ve hoca gelmeli. Bu yapılacaklar mayıs ayında lig bitiminde hemen yapılmalı.

fantastik hocam okan hocam fark yedirmeden istifa etmez.

IMG_9325.webp

Bu maçı ve city deplasmanını düşündükçe dehşete kapılıyorum. Abv!!

2 haftadır şu maçı iple çekiyordum.

En son 2013'de stada gelmiştim, bu maça gelmeyi çok istiyordum. Uçak biletimi aldım, oteli ayarladım, Passo kartını falan yaptım, şu aralar yolculuk hazırlıklarını falan yapıyorum. Sadece haftaya biletler satışa çıkınca bir türlü passodan denk gelip maça bilet bulmak ümidiyle yanıp tutuşuyordum.

Daha şimdiden şevkimi kırdılar. Teşekkür ediyorum sana ve öğrencilerine Okan hoca.

Geri
Üst Alt