⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Uğurcan
Singo - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Lemina - Torreira
Sallai - İlkay - Barış
Osimhen​

Liverpoollular sahaya yenilmek icin çıksalar bile yenemeyiz. Oyle bir mac.

Bilet aldim Turkiye'ye geliyorum haftaya. Maca gidecem. Sanirim bilet bulmak gecen seneye gore daha kolay olur.

Ugurcan
Singo Sanchez Apo Eren
Lemina Torreira
Yunus Ilkay Baris
Osimhen

Liverpool yedek kadro ile çıksa rahat 5 yeriz, işte öyle bir maç :crushed:

İzlemeyi düşünmüyorum. Galatasaray'ımı bjk gibi 8 tane yerken görmeyi yüreğim kaldırmaz.

muhtemelen bu maçtan sonra formaliteden çıkacağız şampiyonlar ligine.

Umarım iyi oynayarak yenilmeyiz yenileceksek kötü oynayalım, yoksa gidiyorsun bayern munih'e yeniliyorsun ulan sırf iyi oynadın diye herife 3 yıllık kredi sağlıyor her yerde konusunu açıyor bayern maçı united maçı bilmem ne utanmadan bu maçlarıda öne sürüyor. Sırf arenanın atmosferinin getirdiği stresin sonucu rakibin biraz afallamasının yüzü suyu hurmetine bir şeyler yapabiliyormuşsun gibi görünüyor kalkıp bunuda iyi oynadık parçaladık olarak ele alıyorlar. Gider şimdi liverin kalesine sırf arenanın atmosferinden dolayı 20 tane isabetli şut çekeriz maç 1-3 biter 3 yıl boyunca bir de bayern maçının yanına o eklenir. Yenileceksek şu herifin kendine kredi sağlayamayacağı bir şekilde yenilelim.

bu maçta götümüzü de yırtsak 5ten aşağı yemeyiz

lpool'un fizik gücü 100se bizim 25 30 en fazla
sançezin elmalının içinden buldozer gibi geçer salah falan. eintracht gibi vasat altı takıma 5 dkda yamulmuş bi ortasaha szoboszlai-gravenberche karşı ne yapabilir ula? mental stabilite zaten hak getire, ilk golden sonra çorap söküğü gibi 5 dkda bi gol atabilirler

Az biraz tanıyorsam Okan Buruk, Bayern maçını referans alıp bu maça o taktikle çıkar, önde basarız, geride verdiğimiz boşluklarla içimizden geçerler, Türkiye-İspanya tadında bir maç olur ve 0-6 civarı biter muhtemelen. Ama ilk kez haddini bilip yaslanarak oynarsa 3'de falan kalır diye düşünüyorum.

Okan’la çıkılan bir Liverpool maçı. Allahım kabus gibi ya düşününce insan irkiliyor. Hiç ama hiç güvenmiyorum takıma ve hocaya, bu maçtan tek beklentim bjk nin rekorunu kırmadan maçı tamamlamak. Okan hocamın muhteşem teknik ve taktik disipliniyle fazlasını beklemek hayal zaten

Yeniliriz ama beklendiği gibi bir futbol ve farklı skorlar olmaz

1-3 max 1-4 olur

Uğurcan
Sallai Singo sanchez apo jacops
Lemina toreira İlkay Berkan
Osimhen
Şakasız

Geri
Üst Alt