⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Burasi gs kaybettigini tekrar geri kazanma orani 6.6 ikili mücadelede kazanma oranı iyi silas andersen zeneli gibi oyuncular alinmaz genc alinmaz burasi gs .

Aradaki kalite farkını geçtim. Adamlar son maçta takım halinde 120km kosmuslar. Biz bu fitness ekibi ile Avrupa'da asla başarı elde edemeyecegiz. Küçümsenen bodo filanda sırf koşu ile bizi dağıtacak. Haddimizi bilerek oynamaliyiz.

BAKIN ÇOK CİDDİ BİR UYARI
KAPATIN BU KONUYU

GSC TARİHİNİN RED WİDDİNG i OLUR BU MAÇ

UYARIYORUM.

Bugün 4 veya 5 farklı bitsin mi deseler düşünmeden kabul ederim. Avrupa ya çıkınca o kadar kötü bir teknik direktör ve oyun mantalitesine sahibiz.

1758262317547.webp

Ekran başında böyle olacağımız 1 karşılaşma

sigir press yapacagimizi hepimiz biliyoruz herhalde

simdiden hazirlayalim kendimizi

Okan hocam Sanchez solda oynayamadı diye stoper hattını Sanchez-Abdül şeklinde yapmak isteyecektir muhtemelen. Ama gününde olmayan bir Sanchez’in solda oynayıp goller yedirmesi mi yoksa Abdül’ün solda oynayıp Liverpool’un içinden geçmesi mi daha kötü olacak bilmiyorum

5'li filan çıkmamız lazım.
Uğurcan
Sallai - Singo - Sanchez - Abdülkerim - Eren
Lemina - Torreira - İlkay
Barış - Osimhen​

Maça cikmasak hükmen 3-0 . Başka bir ceza var mı?

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim
Sallai Torreira Lemina Jakobs
Yunus Osimhen Barış

Böyle bir kadro lazım Avrupa'da biraz farklı şeyler denemeliyiz. Geçen sezon 3'lü ile çok sağlam bir Tottenham maçımız vardı tabiki Liverpool bambaşka seviye ama deneyebiliriz.

Baris/Sallai singo sanchez apo jakobs
Torreira lemina
Ilkay
Sane/Baris Osimhen

5 3 2

2-0 öne geçsek dahi kaybedeceğimiz neredeyse kesin olan müsabaka. Tribünde günübirlik maça gelenler sahada ne yaptığını bilmeyen oyuncu grubu yani düşündükçe şimdiden midem bulanıyor.

Geri
Üst Alt