⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

ulan dunden beri basim agriyor stresten. Gece uyuyamadim bu taraftarlik ne kadar zor ya. Simdi bu maca kuruldum , yenersek her sey tersine donecek ama ne diyim ki? İnanc kalmadi. Yazicak bisi de yok …

Kiev’in antrenman tesisleri falan Ruslar tarafından bombalanmıştır baksak. Onlardan nasıl şurada 3 yedik aklım almıyor.

Hala mı Eren yav apo,Eren,sara gibi adamların bu takımda olması bile rezillik biraz hızı olan beyinsiz bi topçu bile bunları mal eder fanları mısınız arkadaş vasata mi alistiniz.

Lamı cimi yok osimhen dahil herkes defans yapacak topu alır almaz kontraya çıkacağız bir şekilde Frankfurt maçını telafi etmek lazım alınacak 1 puan bile ayağa kaldırır takımı

Frankfurt maçından nasıl mağlubiyet bekliyorsam bu maçtan da süpriz bekliyorum. Bakalım.

Futbolcular kariyerleri için bir tık daha istekli oynarlar ama gücümüz yetmez. Adamların oyunu her dakika planlı. Dört yedekle çıksalar bile yine de bizi yenerler.

sonuca göre hoca gidecek mi o önemli sadece.Yoksa bir anlamı olmayan bir maç

Ne kadar iyi oynarsak oynayalım kaybedeceğimiz bir maç aynı bayern maçındaki gibi çünkü sakar ve kolay dağılabilen bir kadro ve hocaya sahibiz.

Şu maçtan es kaza 3 puan alsak ne olur ya. Ki öyle saçma sapan bir takımız ki Frankfurt'tan 5 yiyip bunları yensek kimse şaşırmaz mesela.

Ben simdi bu müsabaka ya ne diyim, düsündükce kalbim sıkısıyor korkunc seyler görüyorum

şu başlığı her gördüğümde derin düşüncelere dalıyorum ve sonu hiçbir zaman hoş bitmiyor

Geri
Üst Alt