⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

60x40 sahaya yerleş

Dk30dan sonra hücum ve savunma 2ye ayrıl iki blok arası 30 metrelere çıkar

Net 0-9

Okan Buruk: "3-1 yenik girdiğimiz Frankfurt maçının ilk yarısıyla 2-0 önde girdiğimiz Konyaspor maçını karşılaştırdığımızda oyun olarak dağlar kadar fark var. Orada çok iyi oynarken 3-1 geride girdik. Burda iyi oynamıyorken 2-0 önde girdik." (BeinSports)

Konyasporla frankfurtu kıyaslıyor. Bu adamı bu gece gönderin derhal! Kafa gitmiş bunun.

Yani açıkçası bu maçtan puan almayı bırak, madara olmayacak bir skorla yenilme ihtimalimiz bile çok düşük. Muhtemelen 5 tane de bunlardan yeriz.
Oyuncu grubu mental ve fiziksel açıdan berbat halde. Hoca da zaten bildiğimiz gibi. Allah yardımcımız olsun ne diyelim.
bağıra çağıra fiyasko geliyor onurum

Astrolojik açıdan kazanacağız

Ilkyarida 2 gol atmamız mümkün

Dogru kadro ve adam gibi mücadele ile kazanma şansımız var maç haritasına göre

Haritaya gore 2.yari hedef odaklı bir mücadele var.

Rüya görürsem zaten üstüne daha laf söylenmez

Liverpool maçına nasıl çıkılır acaba

3’lü çıkarız gibi geliyor ya ama hoca Sane’yi keser mi bilmiyorum

—————Uğurcan
Singo - Sanchez - Apokerim
Sallai - Torreira - İlkay - Jakops
—————Yunus
———Osimhen - Barış

Liverpool maçına nasıl çıkılır acaba

3’lü çıkarız gibi geliyor ya ama hoca Sane’yi keser mi bilmiyorum

—————Uğurcan
Singo - Sanchez - Apokerim
Sallai - Torreira - İlkay - Jakops
—————Yunus
———Osimhen - Barış
Önce Alanya üstad, en önemli maç önündeki maçtır

konya maçının sonunda denenen formasyon umut verdi. Yüksek konsantrasyon ile uzun süre gol yemeyerek kitleriz maçı.

1758615778561.webp

Kemik

Çıkıp oynayacağız en azından kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız Liverpool'u savunma yaparak yenemezsiniz

Liverpool'a kaybetmek Dünya'nın sonu değil odaklanmamız gereken Frankfurt rezaletinden sonra iyi bir mücadele vermek sahada adım atmadık yer bırakmamak Torreira'nın düşüncesi ve mentalitesi bu yüzden önemli bu tüm takıma geçmelidir

Bu arada Frankfurt maçından önce de yazmıştım,

Frankfurt'a nasıl ki aşırı dengeli bir oyun gerekiyorsa, Liverpool maçına da aşırı yürekli bir oyun gerekiyor. İngilizlerin yenildiği zorlandığı veya berabere kaldığı maçlar genellikle rakibin bunlara kafa göz giriştiği maçlar oluyor.

Çünkü Liverpool, City seviyesi takımlar senede 60-70 maç yapıyorsa bunların %80'inde hatta 90'ında diyelim kendisine karşı kapanan takımlarla oynuyor.

- Ya hayvanoğluhayvan solid bir defans yapacaksın, top geçse bile adam geçmeyecek kemik sesleri gelecek
- ya da mehter marşı damarlarında ata ata rakibin ağzına basa basa oynayacaksın

Yoksa bu eşşeklerden puan almak imkansız.

Gravenberch Bayern'den sonra yine o Ajax'ta zirve yaptığı döneme geri döndü. Bu herif bizim orta sahayı tek başına çiğ çiğ yer gibi duruyor maalesef.
2 sene evvel istemiştik diye hatırlıyorum

Tekrardan kuş taşa çarpsa olayı yaşansaydı keşke

Torreira ve Gravenberch inanılmaz bir ikili olurdu

Hatta lemina bile olurdu

Okan Buruk: "3-1 yenik girdiğimiz Frankfurt maçının ilk yarısıyla 2-0 önde girdiğimiz Konyaspor maçını karşılaştırdığımızda oyun olarak dağlar kadar fark var. Orada çok iyi oynarken 3-1 geride girdik. Burda iyi oynamıyorken 2-0 önde girdik." (BeinSports)

Konyasporla frankfurtu kıyaslıyor. Bu adamı bu gece gönderin derhal! Kafa gitmiş bunun.

Bence okanin bunu idrak edebilmesi bile basari kendini ve takimi kaf daginda zannediyor..

Geri
Üst Alt