- 21 Haziran 2011
- 27.726
- 7.560
- 2.313
Skora göre bağıran taraftar görmek istemiyoruz geriye bile düşsek atmosferi yüksek tutmalıyız cehennemi yaşatmalıyız Liverpool'lu oyuncular maçtan sonra atmosferi konuşmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool'u başka türlü yenemeyiz korkmadan oynamalıyızOkan Gs kimseden korkmaz diye açıklama yapacak maç öncesi ve Osimhen-Icardi birlikte çıkacak goreceksiniz
Icardiye fasulyeden oynama muamelesi çeker Konate ve DijkLiverpool'u başka türlü yenemeyiz korkmadan oynamalıyız
Şöyle bir adam hocam gününde olur umarımIcardiye fasulyeden oynama muamelesi çeker Konate ve Dijk
zaafiyer nasil yaratti simdiye kadar? takim biraz sistemli olsa senin hissettigin kadarini da yaratmazdi da kopuk bagimsiz rastgele dizilim ve hareketlenmelerle bu kadar normaldir bence. su an herkes fiziksel zafiyet yaratiyor gibi singo haricGündo iyi hoşta fiziksel zafiyet yaratıyor
Ben bugün Sara yerine berkanın girmesine bile yeğdim, o konuda haklısın
0-3 'e kadar tamamım benForumda kaç kisi mac sonu
Galatasaray 0 - 1 Liverpool
dense imza atar hemen?
Ulan maç aklım geldikçe kahroluom
Ne işimiz var bizim Champions ligde
Tam uçak indi interneti açtım, direkt Passo'ya girdim 27.500 TL olan kategoride bilet çıktı karşıma. Uçak park etmekle uğraşırken ben de bileti aldım zar zor.
Ekli dosyayı görüntüle 304301
Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk
30 eylül saat 23.59 civarı biz heisUlan maç aklım geldikçe kahroluom
Sözümüzü dinlemeyip geldin mi bu maça kardeşim :crushed: Bu maça o kadar para bayılmak mantıklı değildi bjk maçına bilet alaydın bari.Tam uçak indi interneti açtım, direkt Passo'ya girdim 27.500 TL olan kategoride bilet çıktı karşıma. Uçak park etmekle uğraşırken ben de bileti aldım zar zor.
Ekli dosyayı görüntüle 304301
Gesendet von meinem SM-S936B mit Tapatalk
Ulan maç aklım geldikçe kahroluom
Tecavüz kaçınılmazsa kahkaha atıp geçeceğiz üstad. Yapacak bir şey yok.Ulan çok hazırlıksız yakalandım Allah belanızı versin ahahhahahahahahhah