⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Yenilmez olmadıklarını görmek bizim maç öncesi çok iyi oldu

7/7 yapmış Gala'dan korkmalılar

Palace bile bize içerde gol şov yapar, Liverpool'u yenebileceğimize inananlar var cidden

Palace 60 dakka Liverpool un içinden geçmiş 5-0 olacak maç 1-0 gitmiş demekki her takım böyle şeyler yasayabilyor

Biz formsusuz, Liverpool ise sene başından beri son dakika golleriyle kazanan kıytırık bir futbol oynuyor.

Arne Slot o kadar transfer yaptık hepsini oynatmalıyım mantığıyla saçma sapan bir oyun oynatıyor. Yani dakika 70 sonrası Live'nin tüm hücumcuları sürekli sahada. Ya da atıyorum İsaak çıkıyor Etikite giriyor sürekli, yani bir düzen oturtamadılar.

Biz formsusuz, Liverpool ise sene başından beri son dakika golleriyle kazanan kıytırık bir futbol oynuyor.

Arne Slot o kadar transfer yaptık hepsini oynatmalıyım mantığıyla saçma sapan bir oyun oynatıyor. Yani dakika 70 sonrası Live'nin tüm hücumcuları sürekli sahada. Ya da atıyorum İsaak çıkıyor Etikite giriyor sürekli, yani bir düzen oturtamadılar.

okanball izlemekten beynimiz sulanmış innit heis

okanball izlemekten beynimiz sulanmış innit heis

Liverpool bu sene ligin 2. yarısı falan düşer. Eğer Arne Slot herkesi oynatmalıyım tribinden vazgeçerse düzelir. Çünkü top oynamıyorlar. Hakikaten oynamıyorlar, yıllardır PL takip ediyorum gördüğüm en kabız Liverpool olabilir ilk 5 hafta itibariyle.

Maçı kazanırsak Liverpool çöp, leş, berbat vs. mi olacak usta?

Untitled-1.jpg

Geri
Üst Alt