⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Biz formsusuz, Liverpool ise sene başından beri son dakika golleriyle kazanan kıytırık bir futbol oynuyor.

Arne Slot o kadar transfer yaptık hepsini oynatmalıyım mantığıyla saçma sapan bir oyun oynatıyor. Yani dakika 70 sonrası Live'nin tüm hücumcuları sürekli sahada. Ya da atıyorum İsaak çıkıyor Etikite giriyor sürekli, yani bir düzen oturtamadılar.
Allah allah cok tanidik geldi bu yorum🤔

Benim futbol başlığına yazmama niye izin vermiyonuz
Korkmayın fatih terimden bu kadar
Düşmanliga bak anasını satayım

Eski Okan Buruk baslığına da ceza verdiniz saygi duy diye
Ne oldu simdi hepiniz saygıdan öluyosunuz okan buruga

Cagiriyosunuz biseyleri ,ben duyduğum havadisleri yazdım.Gelecekteki görüntü cok açık artik

Ben yazsam ne forumda yazmasam ne
Vallaha la

Çocuk gibi cezalandiriyolar

Okan,hiçbirşey bilmiyorsa açsın izlesin Liverpool’un son maçını Crystal palace’ın taktiğini bire bir uygulasın.

chatgpt'ye maçın skorunu sordum 3-2 liverpool alır dedi. gollerimizden birini k. akturkoglu atıyormuş.

0-2 biter fark olmaz bence

İşi dalgaya vuruyoruz da a. madrid maçındaki kontraları hatırladıkça daralıyorum.

Kornerlerde direkt kaleye vurmamız lazım. Ceza sahasında sadece icardi, barış ve osimhen olmalı. Geri kalan futbolcular rakibi geride karşılamalı

Tm zaten premier ligde zaten iki pas yapana çift haneli değer biciyor oyuncu başına.
İnanılmaz abartı değerler var.
Özellikle olması gereken oyuncu kalitesinden ziyade ligine göre değişen değerler mevcut.
Mesela karaktersiz kerem bizdeyken düşüyordu değeri.Benficaya gitti yükselmeye başladı.

Bjk yenersek ( fener samsun depte o hafta)
Yuzde 49 aldik ben de ditebilirim bu arada.

Normalde hic erken bitti demem, excelde fikstur tutan bir ruh hastasiyim cunku
Samsun'un kadro geniş değilse yenilebilirler.
Onlar da bu hafta Avrupa oynayacaklar.
Asıl iş biz Ts ile oynarken onlar bjk deplasmanına gidecekler.
Yine de biz de iyi değiliz
En azından BAY veya Osimhen forma girmeli

İnanılmaz abartı değerler var.
Özellikle olması gereken oyuncu kalitesinden ziyade ligine göre değişen değerler mevcut.
Mesela karaktersiz kerem bizdeyken düşüyordu değeri.Benficaya gitti yükselmeye başladı.
Ligimizin kalitesizligi malesef. Avrupa da basari yok. Anadolu takimlari misal hic duymadigimiz takimlara karsi yeniliyor. Konferans ligi diyoruz bir ümit orda bile bisey yapamayip eve dönüp kendi yagimizda tekrar kavruluyoruz.
Ligimizde ciddiyet, isine saygi duyan insanlar gerekli. Antrenmalara cikildiginda laylayom yapmaya gelmeyecek. Oyuncusundan tut hocasina kadar herkez isini profesyonelce yapacak. Disiplin en üst seviyede olacak. Ve başta zihniyet degismeli. Iste ozaman düzenli olarak avrupada basari gelir.
Cok seyler yazabilirimde boşuna hep.

Geri
Üst Alt