⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

9-0 yeneceğiz, beştaşlılar sevinmesini de üzülmesini de bilemiycekler, kuş kadarcık beyinleri yanacak

Canadian Lol GIF

Son düzenleme:
Liverpollun her atağında nasıl sabredecegiz onu düşünüyorum ben

Uzun top oynuyolar sürekli kanatlara

Bu maçtan puan alsak sonraki maclarin garantisi yok.

okann hocanin yüz ifadesini ve takımın yikilmisligini da mı görmüyorsunuz 2 haftadır?

Kolay pes ediyor bu takim.Her ne olduysa icerde yangın büyük.futbolcular rahat olduğundan sadece sahada görüyoruz mevzuyu.ilkay falan ama yakında patlar

Bu hocayla olmayacağını özellikle Avrupada anladılar çünkü. Liderine güvenmeyenden performans beklemek saçmalık olurdu topçularda bu var şuan bence

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Liverpool'un baskı kurduğu dakikalarda taraftar olarak ne yapacağız tam olarak onu düşünüyorum nasıl dayanacağız

Yillar icinde okadar mac izledik ki artik heyecan falan kalmadi. Bu macta asagi yukari olacak olan belli, 1.golü ne kadar erken yersen o kadar berbat bir durum olur. Alman takimlari 6-0 geriye düsse bile dün görüldügü üzere mücadele edip maci birakmiyor, Frankfurt dün 6-0 önde götürdügü maci 6-4 kazandi. Mac 90 dakika, sonuc ne olursa olsun pes etmeyeceksin. Bizde 1 gol yiyince hemen teslimiyet basliyor.

Hakem çok iyi.
Özellikle BAY ve Yunus ile oynarsa Sane yere düştüğünde ellerini kaldırıp faul beklemesinler.
Lemina ve Torreira rahatça sert oynayabilirler. Keşke Osimhen de sağlam olsaydı
Aslında tam deplasman hakemiydi.

Bunun iç saha versiyonu gelmeli
Tottenham maçı performansımız da çok iyiydi
Bu futbolları oynatanda Okan hoca o zaman ne yaptıysak aynısını yapmalıyız
Yani korkmanın bir anlamı yok hele Rams Park'da yürekli oyun lazım motivasyon lazım kalitemiz zaten var

Bol presli ve temasli oyun için hakem de müsait. Gerçi Liverpool için de müsait 😁
Sbozlai'ye çaktırmadan sert fauller yapıp sinirlendirmek lazım.

Geri
Üst Alt