⚽ CL 25/26 H:2 | Galatasaray 1-0 Liverpool | MS | 30 Eylül | TRT 1

Ayni seymi?
Anlik tepkiyle bisey diyenemi diyorum ben
Burda sabah aksam adama sövenler var
Onlar bugün sevinmesin, gitsin zirlasin hepsi
Diyelim ki sövdü. O zaman o kişi Galatasaraylı değil ve üzülsün mağlubiyete sevinsin bu anlama gelmiyo mu dediğin?
Diyorum ki bu işlere girmeyin kardeşim bırakın tüm Galatasaraylılar sevinsin. Bu şekilde mahv etmeyin bu mutluluğu.
Herkes Galatasaray'ın başarılı olmasını istiyo. Eleştirende sövende sayanda arkasında duranda

Diyelim ki sövdü. O zaman o kişi Galatasaraylı değil ve üzülsün mağlubiyete sevinsin bu anlama gelmiyo mu dediğin?
Diyorum ki bu işlere girmeyin kardeşim bırakın tüm Galatasaraylılar sevinsin. Bu şekilde mahv etmeyin bu mutluluğu.
Adama ana avrat söv sabah aksam
Sonra birak sevinsin
Sevinmesin la hakki yok
Nokta.

Bu tür lafları hak eden bir sürü maç oynadık. Birde Galatasaraylısın dimi iyi futbol istiyorsun. Kızıyosun 5 yiyosun vs. Sence o duygularla normal değil mi böyle laflar? Alanya maçı mesela izleyen ne yorum yapabilir.. Yada gidip Rigastan 2 yiyosun vs. Geçmişi anmak istemiyorum. Tüm bunları teknik direktör hatasından yaşayan taraftar ne yapmalıydı?
Hepsini geçtim, takım bu maçı kazanmış gelip burda artistlik yapıp kendi renktaşına laf sokmak doğru birşey mi?
Ne gerek var gelip foruma böyle mesajlar yazmaya.
Hakaret etmeden normal şekilde eleştirmeliydi. 3 sene verdiği emeğe laf söylememeliydi en basitinden. Aksi sonuçta hakaretler edilecek, Okancılar(@Cafer Güney vb. ki oyununu bormal futbol içinde eleştirmesine rağmen ) diye sürekli forumda yazılacak. İyi sonuçta birisi aksi bir şey yazına sürekli yazıyorsunuz ama denecek o da güzel hikaye be.

Bu Liverpool'un 5 numaralı oyuncusu kaç para? Gayet iyiydi, hemen hemen her müdahalede bu adam cıkıyordu karşımıza.

Demek ki neymiş hocasıyla oyuncusuyla birlikte başarı gelirmiş.

Hocasız hadi çıksınlar böyle oynasınlar bakayım.

Bu oyun bütünlük oyunu ve doğrularla beraber şansın da yanindaysa yürüyüp gidiyorsun.

Ben hayatımda bir Türk takımının bu kadar bir dev kulübü çaresiz bıraktığını hatırlamıyorum.

Kim ne derse desin derslik bir zafer. Şansa bala alınan Avrupa galibiyetleriyle alakası bile yok.

Adama ana avrat söv sabah aksam
Sonra birak sevinsin
Sevinmesin la hakki yok
Nokta.
Yaw kim burda anasına avradına sövdü. Kimi diyosun sen anlamadım ben. Hoca değil diyen oldu. Kötü diyen oldu. Vs. Vs. Hepsi kızgınlıkla söyledi normal yani bunlar. Ama ana avrat söven kim kardeşim. Galatasaraylı adam oyuncusunun hocasının anasına avradına sövmez. Sen kimi dıyosan ben anlamadım.

Takımda herkes heyecanını ve kazanma arzusunu birbirine aktarmıştı adeta
Bundan sonraki maçlarda da aynı bilinçle sahada yer almamız gerekir

Yaw kim burda anasına avradına sövdü. Kimi diyosun sen anlamadım ben. Hoca değil diyen oldu. Kötü diyen oldu. Vs. Vs. Hepsi kızgınlıkla söyledi normal yani bunlar. Ama ana avrat söven kim kardeşim. Galatasaraylı adam oyuncusunun hocasının anasına avradına sövmez. Sen kimi dıyosan ben anlamadım.
Burasi olmasa bile git twittere bir bak

Hakaret etmeden normal şekilde eleştirmeliydi. 3 sene verdiği emeğe laf söylememeliydi en basitinden. Aksi sonuçta hakaretler edilecek, Okancılar(@Cafer Güney vb. ki oyununu bormal futbol içinde eleştirmesine rağmen ) diye sürekli forumda yazılacak. İyi sonuçta birisi aksi bir şey yazına sürekli yazıyorsunuz ama denecek o da güzel hikaye be.
İkiside yanlış. Hakarette yasak forumda bildiğim kadarı ile. O zaman söyle yapalım. Okanı eleştirenler bugün sevinmesin. Galatasaray taraftarı ikiye bölünsün. Buda iyi kafa... Liverpool u yenmişiz forumda konuşulan konuya bak. Pusuda yatanlar asıl çıkmış ortaya bence.

Geri
Üst Alt