Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.605
- 6.397
- 1.073
İkili mücadelelerde ayakta kalmayı becerebildik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gidip Galatasaray mensubu bir kişiye ana avrat küfür eden varsa onları savunmuyorum. O yüzden kast ettiğin bu kişilerse eyw. HaklısınBurasi olmasa bile git twittere bir bak
Hemen alalım devre arasi.Konate. Her topu karşıladı.
Çok güzel ya aksi sonuçta bütün hafta Okancılar vb. yorumlar okuyoruz o zaman bir şey diyor muydun merak ediyorum? Ben şahit olmadım dediğine o zaman o kişilere ikiye bölüyorsun diye. Adamın mesleğine, emeğine her şeyine laf edelim(oynattığı oyuna eleştiriye hiç kimse bir şey demiyor) hatta bu şekilde ağır laflar edilmesine karşı çıkan kişi ve kişilere laf edelim ama onlar hiç bir şey yazmasın. Diğerleri bölmüyor taraftarı ama buna bir mesaj yazınca @Cafer Güney o taraftarı bölüyor. Kusura bakma ama bakışın tamamen tek taraflı.İkiside yanlış. Hakarette yasak forumda bildiğim kadarı ile. O zaman söyle yapalım. Okanı eleştirenler bugün sevinmesin. Galatasaray taraftarı ikiye bölünsün. Buda iyi kafa... Liverpool u yenmişiz forumda konuşulan konuya bak. Pusuda yatanlar asıl çıkmış ortaya bence.
Benim gördüğüm Okancılara laf etme muhabbeti gülüşmeler eşliğinde birbirine takılanlar şakalaşanlar tarafından yapılıyordu. Ben kötü sonuçtan sonra nerde bu Okancılar diye yazılan mesajlar görmedim. Okan buruk eleştirenler gördüm sadece. Asıl sen baya dolmuşsun pusudan iyi çıkmışsın gördüğüm kadarı ile. Bide ben hocayı eleştirdim bugün de övdüm kötü oynatsın yine eleştiririm. Seni veya bir başkasını ilgilendirmez. Gelip nerde okanı eleştirenler dersen bende burdayım buyur nolcak derim sana.Çok güzel ya aksi sonuçta bütün hafta Okancılar vb. yorumlar okuyoruz o zaman bir şey diyor muydun merak ediyorum? Ben şahit olmadım dediğine o zaman o kişilere ikiye bölüyorsun diye. Adamın mesleğine, emeğine her şeyine laf edelim(oynattığı oyuna eleştiriye hiç kimse bir şey demiyor) hatta bu şekilde ağır laflar edilmesine karşı çıkan kişi ve kişilere laf edelim ama onlar hiç bir şey yazmasın. Diğerleri bölmüyor taraftarı ama buna bir mesaj yazınca @Cafer Güney o taraftarı bölüyor. Kusura bakma ama bakışın tamamen tek taraflı.
Monacoda guzel genc topcular var. Monacodan transfere devam etmek lazim.
Ben ne demişim de dolmuşum onu anlamadım? Senin tamamen tek taraflı bakış açın olduğu için bu muhabbette girdim sadece. İşine gelince farklı işine gelmeyince taraftarı bölmeyelim.Benim gördüğüm Okancılara laf etme muhabbeti gülüşmeler eşliğinde birbirine takılanlar şakalaşanlar tarafından yapılıyordu. Ben kötü sonuçtan sonra nerde bu Okancılar diye yazılan mesajlar görmedim. Okan buruk eleştirenler gördüm sadece. Asıl sen baya dolmuşsun pusudan iyi çıkmışsın gördüğüm kadarı ile. Bide ben hocayı eleştirdim bugün de övdüm kötü oynatsın yine eleştiririm. Seni veya bir başkasını ilgilendirmez. Gelip nerde okanı eleltirenler dersen bende burdayım buyur nolcak derim sana.
Monaco’nun aslında nerdeyse tüm takımı gözü kapalı alınır
Sen benim ne zaman hocayı savunanlara laf ettiğimi gördün ki böyle bir yorumda bulunuyosun. Ağır saçmalama içeriyo yazdığın şey kusura bakma. Senin hocayı savunman yada eleştirmen benim nasıl işime gelecek yada gelmeyecek. Bak ben demiştim pusuda beklemiş senin gibiler diye haklıymışım. İncinmişsiniz demekki. Galatasaray galibiyeti yerine nerde okan hoca değil diye mesaj atan üyelerin geneli senin kafada maalesef. Siz baya dolmuşsunuz. Hayatınızda bir kere haklı çıkmak sizin için takımdan başarıdan filan önemli. Bugün yenilsek yazabilecekmiydin bunları. Ama eleştirenler eleştirmese belkide yine maceralar diyarında 5 yemiş olacaktık. Biat en kötü şeydir. Eleştri ve tebrik doğru olan. Bunu ayırd ettiğin gün sende Galatasaray a faydalı olursun.. Kendine de inan daha fazla faydan olur. Az sorgulama. Fikrini beyan edebilme gibi şeyler..Ben ne demişim de dolmuşum onu anlamadım? Senin tamamen tek taraflı bakış açın olduğu için bu muhabbette girdim sadece. İşine gelince farklı işine gelmeyince taraftarı bölmeyelim.
Hoca değil, Okan'ın şampiyonluklar da katkısı yok türü söylemleri eleştiri sanmaya devam et sen. Diyecek söz yok. Bunları demeyip oyun olarak oyun içinde eleştirenleri de biatçı sanmaya devam et.Sen benim ne zaman hocayı savunanlara laf ettiğimi gördün ki böyle bir yorumda bulunuyosun. Ağır saçmalama içeriyo yazdığın şey kusura bakma. Senin hocayı savunman yada eleştirmen benim nasıl işime gelecek yada gelmeyecek. Bak ben demiştim pusuda beklemiş senin gibiler diye haklıymışım. İncinmişsiniz demekki. Galatasaray galibiyeti yerine nerde okan hoca değil diye mesaj atan üyelerin geneli senin kafada maalesef. Siz baya dolmuşsunuz. Hayatınızda bir kere haklı çıkmak sizin için takımdan başarıdan filan önemli. Bugün yenilsek yazabilecekmiydin bunları. Ama eleştirenler eleştirmese belkide yine maceralar diyarında 5 yemiş olacaktık. Biat en kötü şeydir. Eleştri ve tebrik doğru olan. Bunu ayırd ettiğin gün sende Galatasaray a faydalı olursun..
Bunu barışta Oshimen de yunus ta çokça yapıyo maalesef. Hastalık gibi bişey galibaEkli dosyayı görüntüle 304708
Şu kötü hücum tercihleri her maç balta vuruyor bize bu arada. Şurada topa tıklatsa topla kaleye girecek Osi.