⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Sane & Osimhen & Lemina :
fatih-terim-galatasaray.gif

Kuzey takımları için olan makus talihimizi yendik, sırada Hollanda'daki berbat sicili düzeltmek kaldı. Maç maç gidersek hiçbir şey belli olmaz.

Maçla ilgili de birşeyler yazayım…

Bu maçtan tırsıyordum maç öncesinde… aşırı koşan 90 dk temposunu kaybetmeyen bir takım bodo… maç öncesi maç başlığına yazmıyorum ama okuyorum (totem)… maç öncesinde herkes Frankfurt maçı gibi olacak diye de düşünüyordu…

Maça acayip iyi bir şekilde başladık. Düşündüğümden çok daha az pozisyon verdik. İlkay sakatlığı da biraz olumsuz düşünmeme sebep olmuştu ama varmış bunda da bir hayır… ilkay olsa belki yunus kadar baskı yapamayıp daha fazla pozisyon verebilirdik diye düşünüyorum maç sonunda…

Okan hoca dersine çok iyi çalışmış… rakibi çok iyi analiz ederek nerede nasıl baskı yapacağını çözmüş… oyuncular da geçen seneden çok iyi ders çıkarmışlar… totthenam maçından sonra rakip küçümseyerek kaybedilen puanları bu sene Liverpool galibiyeti sonrasında rehavete kapılmadan oynamaları bunun göstergesi… maçta herkesi çok beğendim… Barış ve icardi dışında… Barış ı beğenmeme sebebim kötü oyunu da değil aslında… tekmeye kafa uzatan adamın kendini sakınmaya başlaması… mücadele gücünü göstermemesi… icardi için birşey söylemeyeyim… hoca 4-6-0 oynasa daha doğru olur… en azından sahada 11 kişi olmuş olur…

65 den sonra topa hakim olan bodo idi… eleştirmek için eleştirenlerin bu maçtaki en büyük argümanı bu… ancak aynı arkadaşların maç öncesinde 90 dk bu şekilde oynanacağını düşündüklerini de biliyorum… bu maçın doğası zaten bunun olacağını maç öncesinden gösteriyordu… o durumda bile hiç endişem olmadı skordan… çünkü top rakipte bile olsa defans çok konsantre olmuştu…

Taraftar müthişti… ayakta alkışlıyorum… koreografi muhteşemdi ayakta alkışlıyorum…

Tavsiyem bu galibiyetin tadını çıkarmanız… geleceğe de ümitle bakmanız… Frankfurt maçının bir kaza olduğunu o günden beri söylüyorum… birlik beraberlik olduğu taktirde başaramayacağımız hiçbir şey yok…

bododa fet denen elemanı beğendim

alisami ise gönlümüze girdi kardeşim
bu saatden sonra favori topçumuz
ismini ne zaman duysak mutlu olduk

Ağalar Taylor kırmızı gördü. Ajaxin ne yapıp edip tutunabilmek adına puan alması lazım. Üzerimize gelecekler biz de dönüşlerde tiklaticaz. Overlokcu ayağımıza geldi valla

Sinan Yılmaz: “Galatasaray'dan böyle bir galibiyet bekliyordum. Hani Cüneyt Arkın filmlerinde olur ya; 'Bu babam için, bu anam için…' gibi.

Okan Buruk da bugün, 'Bu Molde için, bu Kopenhag için, bu Young Boys için' yaptı.”
Sinan Yilmaz da baska yorumcular da bu Molde ismini sanki yenilmisiz gibi zikredip duruyor, Kuzey takimlari bizde travma ama biz Moldeyi iki macta da yendik bu ne hirs :asd:

Young Boys bi daha ciksa keske karsimiza ama nerde. Ajaxtan da ocumuzu aliriz umarim cunku o mac bizi bitirmisti gecen sene, durduk yere Davinson, Torreira ve Osimhen cezali duruma dusmustu AZ karsisinda.

Yalnız bodo’da müthiş bir mental güç var

3-0 olunca oyundan zerre kadar bile düşmediler.

Karşıda sarı laci bir takım görünce bütün takımın gücü 99 a dönüşüyor 😂

Sato üstad bu galibiyete bir kılıf uydurmadı mı daha?

Geri
Üst Alt