⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Baya pozisyon veriyorlar, kaçırıyorlar, gollü geçiyor.

Geldik zurnanın zort dediği yere. Bence şampiyonlar ligi hikayemizi belirliyecek maç bu maç bu maçı kazanırsak olay farklı yere gidicek gibi. İnşallah güzel bir galibiyet alıp şu avrupada son yıllardaki kötü izlenimi biraz olsun düzeltiriz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kopenhag gibi oynarlarsa sittin sene yenemeyiz bunlari biz

Topu bize bırakıp bizi kitleyecek takım için 3ler 5ler havada uçuşuyor

Screenshot_20251019_124247_Instagram.webp

Okan bey için bölüm sonu canavarı gibi rakip. Kazanamayız bence

Atmosferin önemini Liverpool maçında gördük yine aynı havayı yakalamalıyız ayakları titremeli genç Bodo'lu oyuncuların

boda'ya liver muamelesi çeker gibi oynarsak kazanırız jk maçı gibi oynarsak patlarız

Okan hoca Bodo'ya karşı nasıl oynaması gerektiğini iyi biliyordur geçmişten dersler alınmıştır Bodo'yu fazla büyütmeye gerek yok maçın favorisi biziz kazanacağız bu maçı

Valla daha şu tarz takımlara iyi oynadığımız maç hatırlamıyorum ben. Set oyunu oynamayı bilmediğimiz için şu maçların hepsi ızdırap gibi geçiyor. Yine topu bize bıracakları bir maç. İnşallah hoca iyi bir planla hazırlar takımı. Artık şeytanın bacağını kırmak lazım.

Beceriksiz bir gün geçirmezsek ve erken gol bulabilirsek ki yeterince fırsat bulacağımızı düşünüyorum maçı erkenden koparırız

Geri
Üst Alt