⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Yunus zerre defansif katkısı olmayan bir isim maalesef. Defansif tarafını da geçtim; Yunus'un kontrol etmek zorunda kaldığı alan genişledikçe hücumda hamle mekanizması da sapıtıyor. 10 numara gibi oynayacak topçu değil Yunus. İlkay yoksa macera aramaya gerek yoktu, Sara'yı oynat geç işte. Son maçta gayet iyiydi.
İlkay'ın sakatlığı sonrası Yunus hamlesi sebebiyle galibiyete olan inancım azaldı ciddi manada. Frankfurt maçında da bizi yakanların başında Yunus geliyordu zaten. Neyse artık...

İlkay yoksa böyle oynamalıyız 👇
lineup-builder-36.webp

Singo da yok onu unutmustum Ilkay ve Singodan yoksun bu mac büyük sikinti olabilir

yunus bu maçtada saneye pas atmazsa büyük linç yer bence .Hazır sane formdayken

Yunus ile çok ofansif bir takıma dönüşüyoruz iyi olur mu bilemedim.

Hem Yunus hem Barış hem Sané, önlerinde Osimhen.

Hayırlısı.

ülkemizde bir sürü şey olsun , tepki yok.Uygur türkleri yıllardır öldürülüyor tepki yok ama siyasal islamla alakalı uzaktan,yakından bir şey olunca konu arap olunca en önden bunlar bayrak sallıyor.Etimle kemiğimle nefret ettiğim bir topluluk bunlar.Biraz önce kendi insanını düşün , sonra zaten gidip oraya da destek ver kimse de bir şey demez ama sadece oraya bir şeyler yapmaya çalışırsan başkaları için yaptığın şov olur anca bu

Sıkıntı ultraslan degil ultraslani yönettiğini zanneden omurgasizlar sebosu ikizleri hepsi ayni bokun partikülü. Tasmalı reisler

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntı ultraslan degil ultraslani yönettiğini zanneden omurgasizlar sebosu ikizleri hepsi ayni bokun partikülü. Tasmalı reisler

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu kareografi bile talimatla zaten , hani kendilerinin birilerini falan da önemsediğinden değil

Kadromuza alternatifli diyorsak sorun etmemek gerek. Önemli bir eksik evet ama bu sefer görev Sara'da. Nasıl ki İlkay geldi görevi aldı, şimdi Sara kendini göstersin.

[mention]Uğur İz [/mention] ve [mention]Hayri Cund [/mention] beyler teşekkür ederim. Metrobüs üzerine M2 metrosu ile 1 saatte stada geldim.

Hava ve ortam güzel. Yalnız İlkay haberi kötü oldu takımı sakin bir şekilde yönetmesine en çok ihtiyacımız olan maçlardan biriydi.

İnşallah bir şekilde alacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt