Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama o kadar farkli hissettiriyor ki bu pres... Kale agzina kadar deli dana gibi kosturarak degil, sistemli olarak kademeli pres yapiyoruz. Cok hos. Ilkay ile basladi bu ve bence onun da istegiyle buna evrilmis olabiliriz.Olum adamlara 3 gol attik sadece onde pres yaparak
Evet bu benimde dikkatimi çekti, Sane gibi adam bile defansa bir şekil kalabalık yapmaya geliyor abartıyorum Osimhen bile daha fazla defansif katkı vermiştir Barış'a göre. Barışta bir haller var eskisi gibi mücadele de etmiyor, zaten Avrupadan gelmiş adamın maaşını alıyor, açıkçası Zaha'dan Ziyech'den ne bileyim Sane'den Icardi'den Osimhenden beklenti neyse Barıştan da benim bekletim bu saaten sonra o.Barış sane ye bak ve utan adam top kaybetse de kaybettiği topu geri almak için savaşıyor
Reis 2.golde de yunus hataya zorlamıştı adamları şimdi yunusa niye giydiriyonUlan Osimhen helal olsun sana be. Yunus u Barış ı hepsi senin daşdaşını yesin be...