⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

hauge adlı herifi transfer edelim ocakta

bi bitmediniz ha, burda liverpool bizi ezecek 10 yeriz 8 rekoru geliyor, aci bizi laflari dolup tasiyordu. hepinize verdi cevabini okan hoca. inananlara bari sayginiz olsun. frankfurt macinda sürekli tekrar ettim kaza maciydi diye. izlerken ben dagiticaz demistim ilk 30dak. liverpool macinada inancim tamdi! bodoyu parcalicaz.
Frankfurt maçında en az 3 veya 4 fark bekliyordum

İlk golü yedikten sonra momentum dağıldı

Başta hoca olmak üzere herkes gözüne far tutulmuş tavşana döndü

ama dün işini ciddiye alan bir takım vardı sahada

İddia ediyorum başta teknik kadro olmak üzere herkes işini ciddiye alıp görevini tam yapsın

Biz ilk 16 içinde oluruz bu takımın bunu yapacak gücü var çünkü

Bu ekipler bize asiri derecede ters geliyor. Onun icin atak futbol yerine dünkü Liverpool maci gibi oynamamiz gerek sabirli bir sekilde ve dengeli bir ön alan baski ile. Golü bir sekilde buluruz bulduktan sonra zaten rakip takim risk alip bize bos alan birakir

Liverpooldan daha zor mac olacak mental acidan.

Ayni konsantrasyon, ayni hirs, ayni dinamizm.

An itibari ile sezonun en onemli maci.

Alanya macinda izledigimiz Okan Hoca ile dun izledigimiz hoca arasinda ucurum var.(1 2 kere yazmistim bunu, vitrin maclarinda, buyuk isimli maclarda inanilmaz macin icinde oluyor cunku) . Bunu CL de HER MAC ,lig kirma maclarinin hepsinde gormemiz lazim.

Liverpool maçında olumlu anlamda bir süpriz beklediğimi söylemiştim bu maç için de zor gecer diyorum. Bu tip takımlara karşı ne motivasyon olarak ne de oyun olarak hiç bekleneni veremiyoruz. Kazanırsak %80 ilk 24 yaparız ama zor maç olacaktır

Bu ekipler bize asiri derecede ters geliyor. Onun icin atak futbol yerine dünkü Liverpool maci gibi oynamamiz gerek sabirli bir sekilde ve dengeli bir ön alan baski ile. Golü bir sekilde buluruz bulduktan sonra zaten rakip takim risk alip bize bos alan birakir
Adam Liverpool gibi değil,0-0'a dünden razı öyle oynarsak

Bunlarda yüksek eforla oynuyorlar. Milli ara sonrası bizim takım salmış halde olursa, sahamızda rezil bir gece yaşarız. Girdiğimiz posizyonlari gol ile bitirmek şart. Bunların mentallerini ne kadar bozarsak, o kadar iyi olur. Sahadaki oyuncularımız dışında, taraftarımızın performansı Liverpool maçını aratmamali

En az Lpool maçı kadar mücadelemizi sürdürmemiz gerek.hücumda ise kaliteli ayaklarla sonuca varabileceğimiz bir maç
Kuralar çekilirken istemediğim bir ekipti bodo.clye de iki beraberlikle başladılar
Oyuncuların isimden bağımsız her rakibe karşı aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çıkması gerektiği anlaşılmıştır diye umuyorum
Bence 3 sonuca da açık bir maç, beraberliğin de kötü olmayacağını düşünüyorum.

liveri yenip bunlara puan verirsek şaşırmam demiştim lütfen beni g.t edin

Depte kötüler Slavianın rcs 47
Screenshot_20251001_132529.webp

Geri
Üst Alt