⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Yunus baskiyi yapmasa o hatayi yaparmiydi sence? Faydasi olmadi dedin bende faydasi oldugunu kanitladim

Ikinci yari sara girmeli zaten soru ṣu. Barisin yerine mi yunusun yerine mi?
Yunus 60 da bitecek, Barış zarar, kanıtlama işini sana bırakıyorum Serdarım Saadettin Teksoy um 👀😍

Barışdan bir beklentim yok.Hiç şaşırmıyorum bu performansına.Bu hiç değişmeyecek.

Ama yunusun daha etkili olmasını bekliyorum.çünkü o yetenek var..Şu rakibe karşı bir iki pozisyonda yeteneğini göstrrmesi gerekiyor.

Lemina Osimhen Sane uçtu resmen. CL ye de ağırlık koyan, domine eden bir takım olduk. Nazar değmesin

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadro planlamasi ne kadar kötü oldugunun bir kaniti bu mac, baris yunusu cikarmak istersen kim girecek misal yerine? Tas catlasa ereni koyarsin. Orta saha keza öyle bir sara var.

İkinci yarı degişiklik yaparken delirmeyiz umarım burda zamanînda doğru hamleleri yapmak lazım

Her şey yolunda giderse Yunus İlkayla değişir. Barış da Eren le değişebilir. Ya da Barış çıkar Sane Sol öne geçer Sağ öne Sara girebilir.

Değişiklikleri erken yapmak lazım. Yunus yoruluyor orta alan boş kalıyor.

İlkay ı arıyoruz... Bir kaç tane daha net pozisyona girerdik

Takimin en kötüsü malesef Baris. Kanat oyuncumuzda yok. Tek çare Eren Elmali ama oda formsuz. O taraf iflas.

Geri
Üst Alt