⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Çok şükür şeytanın bacağını kırdık. Şampiyonlar liginde belkide fizik olarak en iyi olan takımı yendik ki Okan Buruk içinde ilk sayılır. Tebrikler Aslanlar.

Eyvallah helal olsun takımımıza ama 4.5 xg 6 net pozisyonu anlamıyorum. Çeyrek final takımı bu işi yarım saat önceden bitirirdi

Bodo da lanet bir takım. Birazcık bile düşmediler oyundan. Nefret ettim heriflerden.

Güzel galibiyet. Daha fazla atabilirdik, daha fazla da yiyebilirdik.

Icardi sorun olmaya devam ediyor. Bir tane olumlu hareketi yok. Oynamasa da bir şey değişmezdi

3 maç 6 puan muazzam iş. Ajax deplasman kazansak ilk 8 bile konuşuruz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yedek yok takımda olsa bile doğru değişiklik yapacak hoca yok

Ah Frankfurt maci alsaydık 9P almış olurduk.

Lakin büyük takımlara karşı defans'da çok daha iyi oynamaliyiz

Ne oynadığını bilen oyun gücü olan bir takımı yendik, çok önemliydi. Kırılma maçını galibiyet ile geçiyoruz👀😍

Şu Bodo ile mümkünse bir daha maç yapmayalım. Ne gıcık bir takım. Hayvan gibi koşoup, pas yapıyorlar.

Singo ve İlkay sakatlıktan ne zaman ve ne durumda dönecekleri Cl kariyerimizi belirler.

Guzel guzel. Cok iyi galibiyet. 60-70dk Bize ters gelebilecek rakibe karsi iyi oyun

Buyuk takima nasil konsentrasyon oluyorsak bodoya da ayni konsentrasyonla oynadik. Önumuz acik hayirlisiyla

Seri göztepeyi getirin ritim kacmadan

Yine haddinden fazla abartılan bir ekip.. Teknik kapasitesi kısıtlı, beraber hareket etmeyi bilen, fizikli, vasat bir ekip.. İç sahada bu vasat takımı da yenemeyeceksek ne işimiz var bizim buralarda..

3 - 0 dümdüz eder geçeriz.. 75 den sonra oyundan düşüp 1 gol yeme ihtimalimiz olabilir..

:asd:

Geri
Üst Alt