Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.144
- 66.278
- 4.843
Helal olsun takıma. Özellikle sallai ve jacobs 90 dakika koştu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ağırlıklı 3-0, 3-1 bir kaç adette 2-3 var olumsuz olarak ters bir ekip sabit skor bulamadım bir türlü ama alacağız inşallah.
Ya dostum bu çok alakasız bence.Osimhen'li ve İcardi'li oyun olmak üzere 2 bölüm oyun oynandı. 3-0 ve 0-1 bitti! Totalde süper sonuç. Tebrikler aslanlar
Yanlış maç izledin galiba rtaş 3-1den sonra 3 gol daha yeseymişiz 4-3 yenilirmişiz öyle diyorlarHiç de öyle korktuğumuz gibi bir maç olmadı, 4 xG ürettik rakibe 1 xG vermişiz. Biz 7 korner kullanırken Bodo ilk kornerini 2. yarıda kullandı, biz tam 14 isabetli şut çekerken Bodo 'nun ilk isabetli şutu 75. dakikada attıkları gol ile geldi. Zımba gibi yorulmak bilmeyen bir kuzey sistem takımına karşı ikili mücadelerde, hava toplarında toplam tackle da her türlü üstün geldik. Böyle bir sistem takımını ön alan baskımız ile vura vura yendik resmen
Sen ne olarak görüyorsunBerkan ne ?
Şu maçı şaka yapmıyorum 5-1 filan kazanabilirdik Osimhen'in Yunus'un Sane 'nin filan kaçırdıklarını düşündükçe ama önemli olan şu bu Bodo takımı Fenerbahçe 'yi Beşiktaş 'ı Trabzon'u filan parçalardı gerçekten. Bizim ligde oynasa çok net saydığım bu 3 takımın da önünde bitirirler ligiCok cidiyim 3:1 den hemen sonra 3:2 olsaydi verirdik bu maci. Adamlar makibe givi oynuyor moral bozmuyor biz bir gol yiyince panik havasi yasandi.
3 3 bile olsak alırdık bence adamlar 9 tane kazmadan oluşuyor, sadece kosuyla puan kazanilsaydi ozaman bunlarda kupa alabilirdiCok cidiyim 3:1 den hemen sonra 3:2 olsaydi verirdik bu maci. Adamlar makibe givi oynuyor moral bozmuyor biz bir gol yiyince panik havasi yasandi.