⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Singo - Sanchez

Sanchez - Bardakçı

Hangisini tercih edersiniz?

Helal takım helal Okan Hocam gerçekten süper hazırlanılmış bir maçtı. Bodo yu ben inanılmaz beğendim . Adamlar gerçekten iyi takım ama önde pres adamların zaafiyeti çok iyi çözmüş hocam . Teşekkürler ve tebrikler.

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu daha ne anlatıyorsun..Pozisyonları yok pozisyon..Maçla alakası yok senin görüşlerinin..Aklımda duracağına yazayım bari diye yazılmış bir yorum senin ki
2.yarıda gelen değişikliklerden sonra hiç topa hakim olamadık. Bunu görmen gerekiyor. Koşanlar çıktı, yürüyenler oyuna girdi.

Daha güçlü bir takım gelirse 3-0'dan bile maç verebileceğimizi gösterdik. Bunu inkar etmemek lazım.

Ayrıca kale ağzından ilk yarıda bomboş kaçırdıkları top var, direkten dönen top var.

Enerjiyi makul bir ayarda kullanmadıktan sonra hafta sonu dinlenen oyuncular (Lemina, Jakobs ve Yunus gibi) maçı sağlıklı bitiremediler

Maç öncesi yunus oynuyor diye eyvah diyenlere selam olsun bu takımın en önemli hücuma dönük orta saha oyuncusu dur takımın en değerli türk oyuncusudur

Barış ve Icardi hariç herkesin eline sağlık
Barış 70 dakka icardi 20 dakka sadece yürüdüler
Barışın hali içler acısı şimdi bakalım ocakta kendine klüp bulsun

Şu maçta osinin 2 golü daha, sanenin de bi golü olmalıydı. Maçın hakkı 6-2ydi

geçen sene çok yazdım bunu yine yazacağım geçen sene avrupa liginde kalemizde günay olsaydı ve osi ve yunus sağlıklı olsaydı 2. avrupa kupamızı alırdık.Bu ezdiğimiz takım yarı final oynadı geçen sene

Sane Hala beklediği gibi değil benim bu arada topu ayağına aldığında içimi bir umutsuzluk kaplıyor. Bayağı futboldaki karşılığı bal yapayan arı.
En kötü asist çıkarmasını bekliyorsun olmuyor.
Bu durum beni ziyadesiyle kahretmekte.

3 3 bile olsak alırdık bence adamlar 9 tane kazmadan oluşuyor, sadece kosuyla puan kazanilsaydi ozaman bunlarda kupa alabilirdi
Bireysel hatalarımızdan pozisyon buldular 2 3 tane onun disinda su maci izleyen birisi nasil 6 7 bitmedi der
3:3 olsa maci net verirdik , cok tuaf bir sekilde Takim gol yiyince bir panik oluyor hic biri rahat olmuyor. Macin hakki tabiki bizim dört bes atmamizdi ama bodolu oyuncularda becerili olsa iki üc net firsatlari vardi is tersine dönerdi

Sane Hala beklediği gibi değil benim bu arada topu ayağına aldığında içimi bir umutsuzluk kaplıyor. Bayağı futboldaki karşılığı bal yapayan arı.
En kötü asist çıkarmasını bekliyorsun olmuyor.
Bu durum beni ziyadesiyle kahretmekte.
3 1 koyduğumuz maçta yaptığın son 4 yorum full negatif sen iyi değilsin

Yanlış maç izledin galiba rtaş 3-1den sonra 3 gol daha yeseymişiz 4-3 yenilirmişiz öyle diyorlar

Bizim kaçırdıklarımızın önemi yok mesela veya adamların gol pozisyonu olmamasının bi önemi yok

3 gol daha yeseydik 4-3 yenilirdik
Ya yok maç sabaha kadar oynansa Bodo 1 gol daha atamazdı bizim forumdaşlarımız da abartmasın şimdi. En son ne zaman şampiyonlar ligi maçında 4 xG üretip 14 isabetli şut çektiğimizi hatırlıyorlarmış? Benim hatırladığım en rahat şampiyonlar ligi galibiyetimiz Kopenhag karşısında 3-1 ile gelen galibiyet ki bu maçın yarısı kadar xG üretememiş, yarısı kadar isabetli şutumuz olmayan bir maçtı o

2.yarıda gelen değişikliklerden sonra hiç topa hakim olamadık. Bunu görmen gerekiyor. Koşanlar çıktı, yürüyenler oyuna girdi.

Daha güçlü bir takım gelirse 3-0'dan bile maç verebileceğimizi gösterdik. Bunu inkar etmemek lazım.

Ayrıca kale ağzından ilk yarıda bomboş kaçırdıkları top var, direkten dönen top var.

Enerjiyi makul bir ayarda kullanmadıktan sonra hafta sonu dinlenen oyuncular (Lemina, Jakobs ve Yunus gibi) maçı sağlıklı bitiremediler
Tamam çok sikko bir takımız… totthenam falan dayanamıyor adamların koşu mesafesine falan… ikinci yarının böyle olacağı zaten belli idi… hele 3 ten sonra kontrollü oyuna geçeceğimiz de belli idi.

Geri
Üst Alt