⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray 3-1 Bodø/Glimt | MS | 22 Ekim | TRT 1

Heriflerin olay tipik kuzeyli arkaya adam kaçıralım olayı. Geçtiğimiz 2-3 senede yaşadığımız durumların bir benzeri. Bunlar ileride duvar olabilecek adamları olmadığından hızlı atağa çıkmıyor çıksalar bir iki eksik yaşadığımızda dejavu yaşardık. Allah kuzey takımlarından uzak tutsun bizi çok yıpratıcı herifler.

Maçın 15 dakikası hariç kalemizde gol yiyeceğimizi düşünmedim ne zaman kaan girdi o zaman orta saha yavaşladı ve eksildi ince bir eyvah dedim. Uğurcan o saçmalığı yapmasa o düşünceye de girmezdik bence.

Her sene olduğu gibi rüyadan uyanmak için feci bir mağlubiyet almak şart sanırım. Geçen sene Beşiktaş'tan 5 yemesek transfer yapmayacaklardı belki de. Bu sene Frankfurt'tan 5 yiyince Avrupa arenasında defans ve orta sahanın önemini kavradık...

Frankfurt maçıyla geçen seneki Young Boys veya Beşiktaş maçlarını bir tutmam renktaş. Frankfurt maçında biz maça kötü başlamadık, yanlış da oynamadık. Kendi kalene 3 gol attığın bir maç her zaman olmaz. Üstelik 3 golün 2 tanesi de kaleye gitmiyorken sana çarpıp kaleye giriyor saçma sapan.

Arkadaşlar maça bakamadım , full maç linki olan varmı?

Skickat från min iPhone med Tapatalk

Bodonun forveti biraz kalas olsada fena bir oyuncu değil gibi, yedekte düşünülebilir sanki tam bizim lige uygun adam. Kondisyonu yüksek boyuna göre çok hızlı, bir 10-15 milyonluk deneme yapılabilir bir herif.
Reyiz kökeni kuzeyli olan oyunculardan çevik olanlar dışında kimse yemez bize. Ya sallai gibi diri ve sert olacak(onu da yerden yere vuruyoruz çok dür futbol oynuyorlar yada yılan gibi kıvrılacak.
2. bir seçenek yok artık dilimiz yanmış durumda.

Maçın özeti: Oyun kurmaya, oynamaya çalışan takımı baskıyla bozup avladık. İlginç istatistikler.

IMG_4380.webp

Dostlar. Takımda forvet Osi Kanat Sane Merkezi İlkay. Hani bu seviye cidden CL seviyesi.

Daha Singo sakat, eklenecek. İlkay da talihsiz oldu sakatlığı.

Devre arası sol stoper, merkez gibi takviyeler vs gelirse iyice farklı olur işler.

Kareografiden dolayı saha kapama gelebilirmiş.

topu rakibe vermeyi becerebildik boş boş top dolandırdılar

şunu frankfurt maçında yapabilsek min 7 pts idik

Geri
Üst Alt