⚽ CL 25/26 H:3 | Galatasaray - Bodø/Glimt | 19:45 | 22 Ekim | TRT 1

Cl için kaderimizin belli olacağı maç. Kazanmaktan başka olasılık düşünmek istemiyorum okyanusu geçip derede boğulmayalım. Evet kuzey takımı terstir evet bodo sert bir takım ama deplasman takımı değil genelde kendi sahalarında inanılmaz kompakt oynayan bir ekip. Artık şurdanda bir galibiyet çıkarıp önümüzü görmemiz gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İçimden bir ses makus talihimizi yendiğimiz maç olacak diyor. Aynısını Liverpool maçını kazanırız şeklinde demiştim, bazı arkadaşlar ''Premier Lig şampiyonuyla oynuyorsun, hissiyata bakmaz.'' diyordu. Hadi bakalım.
Hissiyata bakmaz duygusalliga yer yok hayal kurmayın

Ula biz niye tutuyoruz o zaman bu takımı ben GS olmazı oldurdugu yapılamaz deneni mümkün ve hayal edilebilir kıldığı için gsli olduğum. Boşuna olmuşuz o zaman

TJK ya basıp sonrasında şu maçı da kazasız geçersek, ben şunu düşünmeye başlarım.

20251002_083419.webp

Hauge denen eleman cok tehlikeli. Gercekten fisek gibi takimlar. Rakibi ciddiye alip kontrollu oynarsak yeneriz. Sigir press falan yaparsak gecisten dagitirlar bizi.

18/10 Cumartesi günü Sarpsborg deplasmanına gidiyorlar. Bodo ile olan mesafesi 1.274 km. Uzak deplasman açıkçası uçak bile olsa gidiş-dönüş yorgun gelecekler İstanbul'a.

18/10 Cumartesi günü bizim İstanbul'da oynuyor olmamız da iyi aslında bu maça diri çıkarız.

Zor maç olacak.
Bir yerde baskı da yiyeceğiz. Liverpool 11''i yine sahada olmalı ama ondan önce başak maçı olması kötü öldü.
Kazanırsak büyük ihtimal 10 - 15 arasına demir atarız

Geri
Üst Alt