Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 15.306
- 11.163
- 1.298
Oha ordaysa işimiz çok zor ben içerde sanıyordumMaç içerde değl üstad orada..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oha ordaysa işimiz çok zor ben içerde sanıyordumMaç içerde değl üstad orada..
Maç içerde değl üstad orada..
Degil, kendi sahamizda mac.Oha ordaysa işimiz çok zor ben içerde sanıyordum
City maçı için konuşuyorlardı.Degil, kendi sahamizda mac.
Çetin maç
Hissiyata bakmaz duygusalliga yer yok hayal kurmayınİçimden bir ses makus talihimizi yendiğimiz maç olacak diyor. Aynısını Liverpool maçını kazanırız şeklinde demiştim, bazı arkadaşlar ''Premier Lig şampiyonuyla oynuyorsun, hissiyata bakmaz.'' diyordu. Hadi bakalım.
GS büyük yaz. Bir daha olursa ağır söverim.Hissiyata bakmaz duygusalliga yer yok hayal kurmayın
Ula biz niye tutuyoruz o zaman bu takımı ben GS olmazı oldurdugu yapılamaz deneni mümkün ve hayal edilebilir kıldığı için gsli olduğum. Boşuna olmuşuz o zaman
Çok gerçekçi bir düşünce olmuş renktaşTJK ya basıp sonrasında şu maçı da kazasız geçersek, ben şunu düşünmeye başlarım.
Ekli dosyayı görüntüle 304829
Ha tamam.City maçı için konuşuyorlardı.
Sığır press ne ya? Gene nasıl bir terim uydurdunuz? Birini aşağılama amaçlı mı?Hauge denen eleman cok tehlikeli. Gercekten fisek gibi takimlar. Rakibi ciddiye alip kontrollu oynarsak yeneriz. Sigir press falan yaparsak gecisten dagitirlar bizi.
Evet heis. Hobilerinle ilgilenme vakti.ulan blowt maçından sonra 18 gün bekleyecez mi ?????
![]()
Evet heis. Hobilerinle ilgilenme vakti.