Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.235
- 58.365
- 3.383
gitsin demiyodum ama kötü oynarken eleştiriyodum
insan gibi ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gitsin demiyodum ama kötü oynarken eleştiriyodum
Kırmızıyı sarıya çevirirsin sen bişe olmaz. Bukalemun ya hanihadi özgürüm kırmızı kart mı çıkaracaksın yoksa
Sessiz ol acını içinde yaşaKırmızıyı sarıya çevirirsin sen bişe olmaz. Bukalemun ya hani))
Ahahahaha forum'da küfür yasak kardeşim istesen de edemezsin. Sane futbolcu değil diyodun. Yönetime de galiba laf ediyodun bu paralar verilir mi filangitsin demiyodum ama kötü oynarken eleştiriyodum
insan gibi ama![]()
Belliki içini acıtmışımSessiz ol acını içinde yaşa
çıkarsana postlarıAhahahaha forum'da küfür yasak kardeşim istesen de edemezsin. Sane futbolcu değil diyodun. Yönetime de galiba laf ediyodun bu paralar verilir mi filanneyse olur öyle
Yalnız bu gelişimin tek başına %50'si Osi.Galibiyet muhteşem 3 maçta 9 puan da muhteşem ama sonuçtan bağımsız olarak çok iyi takımız en güzeli bu. Yani adım adım gelişen ve en güçlü haline ulaşmaya başlayan 4 yıllık bir süreç var ortada. Eksiklerimizin hepsini yavaş yavaş kapattık ve artık hem Ligde hemde Avrupa'da istikrarla ve güçle ilerleyen bir takım görüyoruz bu mutluluk verici. Okan hoca ve tüm takıma büyük tebrikler bu güzel sezonu böyle devam ettirelim bu takım çok hak ediyor.
Kimdir o?Frankfurt maçı sonrası bu takım 3 puan alamaz diyen kardeş nerde yine hocamıza hakaret mi ediyor yorgan altından
Güzel laf bunu yazdırdım yeni nesile aktarırız ahraz seniBelliki içini acıtmışım![]()
Uğraşamam. Baya gömüyodun Saneyi yeterli. Öpüldün cnm. Byyyçıkarsana postları
ben futbolcu değil falan demem, sallamamanı öneririm
Osimhen işin rengini direk değiştiriyor belki %50'den de fazla.Yalnız bu gelişimin tek başına %50'si Osi.
Galatasaray kazanmış sen neden mutsuzsun la değişik. Hayırdır zoruna gitmiş gibi. Ahah bukalemun seniGüzel laf bunu yazdırdım yeni nesile aktarırız ahraz seni![]()
yaran büyük belli ki iyi geceler eleştiri kültürü reis :')Uğraşamam. Baya gömüyodun Saneyi yeterli. Öpüldün cnm. Byyy
Yara mı ahaha tabi tabi.. iyi geceler kardeşim tükürdüğünü yalamak kötü bişey sadece. Eleştri reis ahahaha Sane futbolcu değil by cafer güney