⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

ayrıca ajaxın kadro kalitesizliği,giden oyuncuları,güncel eksik oyuncularını falan da geçtim geçen sene 2-1 kaybettiğimiz maçta muslera vardı bir de şimdi o da yok

yalan yok korku dağları sardı

Ajax'in muhtemel 11'i Hollanda spor medyasina gore:

(4-3-3) Pasveer; Rosa, Baas, Itakura, Wijndal; Mokio, Regeer, Gloukh; Godts, Weghorst, Moro.

Wehhorst harici kimseyi tanımamanın verdiği rahatlık hissi var

Sneijder:

"Victor Osimhen yıldız oyuncu. Osimhen, Napoli ile anlaşmazlığa düştüğünde, Galatasaray onu o sezon kiralamayı başardı. Bu zaten büyük bir gösteriydi, ancak kimse kulübün onu bir yıl sonra kalıcı olarak devralacağını gerçekten beklemiyordu."

Sneijder'e göre Galatasaray'ın oyununu en iyi şekilde yoğun, hızlı ve atak futbolu olarak tanımlayabiliriz. "Topu kaybettiklerinde genellikle çok fazla baskı uyguluyorlar, ancak bazen bunu kompakt bir blok oluşturmakla değiştiriyorlar. Topu kazandıktan sonra, ışık hızında bir kontra takip ediyor."

"Ajax savunması takımın en güçlü kısmı değil, bu yüzden Osimhen'le elleri dolu olacak. Galatasaray orta sahanın gerçek Şampiyonlar Ligi seviyesinde olduğunu düşünüyorum. Aslında onların gerçek bir zayıflığı olduğunu düşünemiyorum. Ancak yinede birşey demem gerekirse o da savunmadır. Büyük maçlarda bazen gereksiz hatalar yapıyorlar."

"Kulübün Avrupa'nın her yerinde taraftarı var. Bu maç Türkler tarafından son derece önemli görülüyor. Üç maçtan aldığı altı puanla Galatasaray'ın durumu gayet iyi. Liverpool'dan sonra kendilerine olan güven o kadar büyük ki Ajax'a karşı tekrar üç puan bekliyorlar. Benim her zaman harika bir bağ kurduğum fanatik taraftarları var. Şüphesiz çok ses getirecekler."

Geri
Üst Alt