⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Alanyaspor maçında da kötüydük gittik Liverpool yendik

Bugünde kötüydük gidip Ajax yeneriz.

Belli ki kafalar ligden daha çok CL'de geziyor.

Saat 23teki avrupa maçlarında full yenildik
Hollanda deplasmanlarında galibiyetimiz yok. Bir tek azden 1 puan aldık
Rakip 3te 0 yaptı. En sevmediğim takım tipi

En az 2 farklı net bir mağlubiyet bekliyorum. Singo'yu falan riske etmemek lazım bence o yüzden. Hedef maçlarımız jülüa, atletico ve monaco olmalı avrupa'da. Fransız takımları depte yenmeye daha müsait oluyor avrupada

En az 2 farklı net bir mağlubiyet bekliyorum. Singo'yu falan riske etmemek lazım bence o yüzden. Hedef maçlarımız jülüa, atletico ve monaco olmalı avrupa'da. Fransız takımları depte yenmeye daha müsait oluyor avrupada
Beraberlik iyi sonuç

monaco daha zor olur bence reis
seyirci falan yok ama takım daha kaliteli
deplasmandan bir şey çıkacaksa buradan çıkacak.

Geçen sene kalecileri çok rahattı pres hiçbir işe yaramamıştı. Baktım yine aynı kaleci var, pres dışında çözüm bulmak şart

Uğurcan
Singo Sanchez Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Sane Sara Yunus
Osimhen

Bu kadro olsun bari, Barış kenara çekilmeli biraz düzelene kadar. Sallai'de yaptığı saçma sapan faullerle sinir bozucu olmaya başladı eğer Singo oynayabilecek durumdaysa oynamalı sonsuza kadar iyileşmesini mi bekleyeceğiz.

bu sene puanlar düşük ilerliyor.
10 puan da yetebilir 24 için.
buradan 1 puan almak hiç de fena olmaz.
galibiyet şart mantığıyla bakmayalım.
ama yenilmemek lazım.

monaco daha zor olur bence reis
seyirci falan yok ama takım daha kaliteli
deplasmandan bir şey çıkacaksa buradan çıkacak.
Walla fb ile jk arada hollanda takımlarını depte yeniyor ama bizim hiç şans tutmuyor bunlara. Direkt kötü oyunla yeniliyoruz.

Monaco, Nantes'ı dışarda yendik. Bordo ve Marsilya'dan puan alabildik. Alırsak bunlardan alırız asıl. Cityden puan aldılar diye şişirirler de bunları maç öncesi. Tam vurulacak kıwamda 1 takım

1 puan da kritik olabilir. Ajax angutuna can simidi olmayız inş. Ekibimiz can simidi olma konusunda uzmandır malum.

Geri
Üst Alt