⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

kontrollü oynanması gereken maç, bu maç prese gerek yok ihtiyacımız olmadığı sürece. Deplasmanda 4-3-3 pas oyunu oynayan takıma öyle basamayız kafamıza göre

Galatasaray’ın benim açımdan sonraki gerçek maçı.

Aradaki maçları hiç sallamıyorum. Geçen seneki 2-1’i şunlara tersten 1-2 sokalım bana yeter.

Ajax'ın içinde bulunduğu durum, bizim kadro ve form durumu düşünülünce 3 puan dışında her sonuç üzücü olur

Ayrıca Ajaxlıların ve Amsterdamlıların kendilerini nimetten sayması ve geçen sezonki maç düşünülünce biz Cimbomluların içinde Ajax'a dair nefretten başka bir his bulunmamaktadır

İşte bütün bu tablo bu işin sonunun hüsran olacağını sinyallemektedir

Ajax'ın içinde bulunduğu durum, bizim kadro ve form durumu düşünülünce 3 puan dışında her sonuç üzücü olur

Ayrıca Ajaxlıların ve Amsterdamlıların kendilerini nimetten sayması ve geçen sezonki maç düşünülünce biz Cimbomluların içinde Ajax'a dair nefretten başka bir his bulunmamaktadır

İç sahada 4/4 yapabilsek 12 puan ediyor direkt play off. Atletico maçından çekiniyorum maalesef bu takım bize hep ters geldi. İç sahada Atleticoyu unut 9 puan alsak deplasmandan bir 3 şart. Bunlardan aldık aldık alamadık sıkıntı.

İç sahada 4/4 yapabilsek 12 puan ediyor direkt play off. Atletico maçından çekiniyorum maalesef bu takım bize hep ters geldi. İç sahada Atleticoyu unut 9 puan alsak deplasmandan bir 3 şart. Bunlardan aldık aldık alamadık sıkıntı.
USGyi icerde yenersek deplasmanlardan 1 puan bizi ilk 24e sokar hocam o yuzden illa ki burdan 3 almaya gerek yok.

Ajax bizi boyle kotu bir durumda yakalasaydi icerde disarda tokat manyagi yapardi. O yuzden biz de yakalamisken 3 puani alip yolumuza bakmamiz lazim.

USGyi icerde yenersek deplasmanlardan 1 puan bizi ilk 24e sokar hocam o yuzden illa ki burdan 3 almaya gerek yok.

Ajax bizi boyle kotu bir durumda yakalasaydi icerde disarda tokat manyagi yapardi. O yuzden biz de yakalamisken 3 puani alip yolumuza bakmamiz lazim.

Ajax bizi böyle yakalasa asları bırakır maça B takımını getirir 1-3 yener giderdi.

Bizimkilerin de farkında olması lazım şu Ajax’ı şöyle on yılda bir yakalarsın.

Neyae ki badici Cagdas'in asistani kaleci antrenoru Italyan koylusu Farioli Ajax'tan ayrilmis. Hocam korkmadan hucum yapabilir.

Şu rezil takıma puan verirsek yine agizdan ana avrat küfurden baska bir sey çıkmaz

Kaybederiz 3-1.
Kesin ve net bi şekilde kaybederiz kazanma ihtimalimiz yok. Kaybederiz bu maçı kazanamayız.

Galatasaray olarak kötü giden takımlara ilaç gibi geliriz. Bu ajaxın yenebilir ihtimali olduğu tek takım olabiliriz. Maçı hafife alırsak kötü sonuç olur. Ciddiye alırsak galibiyeti kolay alırız diyorum

Ajax gibi futbol kültürü olan bir ekibi, bu kadar kötü bir şekilde yakalama şansı çok nadir gelir.. Ancak kötü durumdaki takımların oynayacağı her maçın, kendileri için kötü gidişatı durdurmak için bir fırsat olduğunu da unutmamak gerekir.

Zor da olsa 1-2 gibi bir skorla alırız.
Ancak ilk golü biz yersek çıkaramayız..

Favoriyiz

Screenshot_20251024-094227~2.webp

Geri
Üst Alt