⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Bu maçta nasıl oynanması gerekiyorsa öyle pynuyoruz
Tabi ileride yaratıcılık biraz düşük kalıyor
Sallai biraz daha zorlamalı, Singo atakta biraz küt ama o da zorlayabilir
Sara Sane’ye biraz daha yaklaşmalı
Tabi bunları yaparken kontra yememek lazım
Mecbur biraz temkinli oyun

Sara çıkarsa sadece icardi girer ona da gerek yok şimdilik. Barış sallai değişikliği ile devam

Hakan şu maçta olsa yürüyerek 2 tane atmıştı bunlara.
Ama pardon, oyun sistemimize uygun değildi demi. :puhaha:
hiç bu maçta bile olmasına gerek yok zaten , hakan 3-4 hafta önce durduğu yerden 2 asist yaptı bunlara karşı.Hiç koşmasına bile gerek kalmadan

Sara defansif istatistik 0 bugün. Ofansif olarak da berbat. Kim girse daha iyi oynar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Berkan girsin diyicem de o da durur durur bi hata yapar maçı komple veririz

Hayatımda ilk defa bu kadar yavaş brezilyalı futbolcu görüyorum
Aslında yavaş olmakda sıkıntı değil.Olabilir..Çok var yavaş brezilyalı.
Sıkıntı top hakimiyeti yok.Yere sağlam basmıyor.Şut tekniği iyi değil.Birde bunun üzerine ağır olunca çok büyük sıkıntı.
İşte bu klüpde scout denen oluşum neden var.Nasıl analiz ediyorlar oyuncuları.

Şu an yapılabilecek tek hamle Sallai - Barış değişikliği olur. Kulübede İlkay olmadığı için Sara çıkamaz. Barış Sallai Sane ileri hattı iki pas yapamaz.
Vallahi sara böyle oynarsa oynayıp oynamanasi çok onemli değil. Adam gibi oynamalı. Topa bile koşmak için koşuyor. Duran toplar için oynasın diyorum sadece

Okan hoca leminayı çıkartıp Kaan filan aman diyeyim sakın haaaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hem Ilkay hem Yunus'un olmamasi uretim sikintisi dogurmus. Cok kisir kaldik. Nasil cozulur bilmiyorum. Baris da derman olmaz cunku. Anca bireysel kuvvetle, beceriyle bir seyler yapabiliriz gibi duruyor.

Bir futbolcunun ilk yapacağı şey şut çekmektir. 2 senede 50 tane imkan gelip mal mal hareketler yapıp şut çekmeyen idmanda bile bunu çalışmayan adamın şu kulüpte yeri yok.

bize kesinlikle oyun kurma becerisi olan hızlı 8-10 numara ne derseniz deyin lazım ve olursa açık oyuncusu sol açık olması iyi olur.Benim için artık stoper önceliği 2. planda artık

Sara göztepeye gol attı daha 6 ay bir halt beklemeyin geçen sene fener derbisinde atmıştı en son

Ayrıca TRT'nin yönetmeni kimse onun anasına ekstra selam yolluyorum.

bu macta girebilecek 2 oyuncu var barış ve press için berkan ,kaan kötü durumda

Geri
Üst Alt