⚽ CL 25/26 H:4 | Ajax 0-3 Galatasaray | MS | 5 Kasım | TRT 1

Muhtesem bir gece. Cl deplasmanda ajax gibi oranin gediklisini her nekadar formsuz da olsalar 3-0 yenmek muthis bi olay bunu kucumsememek lazim

Ajaxi ajaxta yenen ilk turk takimi olmusuz bu da muthis

4mac 9p muthis. Icerde usg yendigimiz an ilk hesef gerceklesmis olacak ilk 24 hedefi. Sonrasinda keyfini cikaracagiz bu turnuvanin

Royale Union Saint-Gilloise koyarsak çok rahatlicaz, Monaco - AtlMadrid- ManCity'den de çıkarırız biraz puan.

Siz daha güçlülerle oynadınız aynen mal beyanı Liverpool u yendik biz 0 puanla gelip de bunu demezsin bot Haytinga

1996-2002 arasındaki efsane takımın yeniden doğuşunun daha ilk fragmanlarını izliyoruz

Bundan sonra daha neler izleyeceğiz heyecanla bekliyorum

Ilkay ve Yunus'un yoklugunda cok uretken degildik ama sabirli oynayarak ve superstar forvete sahip olmanin avantajiyla skoru aldik.

Simdi ust tura cikmayi garantilemek icin tek mac kaldi. St. Gilloise'i da yenersek sonraki maclari siralamada ustlere cikmak icin oynariz.

bugun barışı kazandıgımız gün oldu bence,hem cok iyi reaksiyon verdi barış ,cok yorulmadan 1-2 bireysel hata harici harika oynadık

Okanı 3 senedir ilk defa son haftalarda beğeniyorum. Kadroları ve değişiklikleri hatasız.
Bu maçta devre arası sarayı çıkarıp barışı alması gerçekten hiç Okan değişikliği değil.

Singo- Jakobs- Lemina - Davinson

Bu 4lu cok buyuk bir luks ... Su takimda Sara yerine ben oynasam ilk yari yine 0-0 biterdi..Masallah diyeyim nazar degmesin tam kadro bizim dengimiz yok bu ulkede

Geri
Üst Alt