Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.099
- 4.178
- 2.248
Bir kreatif an gerekiyordu ve Sane şöyle bir sağa sola sallandı, golü attırdı. Ajax o an çözüldü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı takımın 1-2 pres girişiminde lakayit görsem de bu maç önceki maçlara göre daha iyiydi
Ajax sistem takımı, her an sıkıntı çıkarabilecek bir takım o yüzden küçümsenmeyecek bir galibiyet.Normal sonuc bence; Ajax'dan cok daha iyi bir takimiz ve en sonunda kendi kendimizi yakacak hatalar yapmadık.
Dostum seni daha çok görelim buralardaGüzel bi uyku çekiyim
Herkese iyi geceler
Boyle iyi giderken gecmise takilip ah vah etmeye gerek yok.Ulan frankfurt maçı ulaan Çıldıracam şu maç geliyor her galibiyetten sonra
Aaaa bak F.Torres dedim ama aklıma geldi Henry Henry onu unuttuk. Drogba'yı katamıyorum Drogba çok hızlı değildi.Icardi'nin son vuruş yeteneği Osimhen'de olsaydı ortaya nasıl bir canavar çıkardı merak ediyorum.
Frnakfurtta kötü ama çokda zayıf denilemez.Çok fazla bireysel hata vardı o maçta.Siz daha güçlülerle oynadınız aynen mal beyanı Liverpool u yendik biz 0 puanla gelip de bunu demezsin bot Haytinga